Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen'den eleştirilere yanıt: Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olanlar bunlar

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen'den eleştirilere yanıt: Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olanlar bunlar

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilmesinin ardından eleştirilerin hedefi olan İdil Bilgen ilk kez konuştu. Kendisine gelen olumsuz yorumlarla ilgili olarak Bilgen, "Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" dedi.

Miss Turkey 2024 finalindeki sözleri ve performansı ile jüri üyelerinin beğenisini kazanan 24 yaşındaki İdil Bilgen, en yüksek puanı alarak 1. güzel seçilmişti. Birinci seçilmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından sert eleştire hatta ağır hakaretlere maruz kalan Bilgen tepkilere yanıt verdi.

Bilgen'e destek olan ünlülerden Çağla Şikel; Türkiye güzelini programında konuk etti. Bilgen orada kendisine getirilen olumsuz yorumlar hakkında, "Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların 'boşluğuna' veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlar bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" ifadesini kullandı.

"NEGATİF YORUM YAPANLARIN BOŞLUĞUNA VERİYORUM"

Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi olarak görev yapan Mustafa Levent Bilgen'in kızı olduğu ortaya çıkan Bilgen, torpil iddiasını da gündeme getirdi. Instagram hesabındaki fotoğraflarına gelen yorumları kapatan genç isim, "Ben bir Türk kadınıyım. Türk Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım. Bununla çok gurur duyuyorum. Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN