Çocuğu sınıfta kalan baba dehşet saçtı: Okul müdürü silah tutukluk yapınca kurtuldu

Manisa'da çocuğunun sınıfta kalmasına öfkelenen bir baba, okul müdürüne silahla saldırdı. Silahın iki kez tutukluk yapması sayesinde müdür Mustafa Örnek saldırıyı yara almadan atlattı. Saldırgan olay yerinden kaçarken olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Eğitimde şiddet akılalmaz boyutlara ulaştı. Manisa’nın Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde yer alan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda 11 Eylül Salı günü saat 17.05'te korku dolu anlar yaşandı.

videoframe-5970.jpg

6’ncı sınıfa giden çocuğu A.T.’nin sınıfta kalmasına öfkelenen baba Sait Tan, okul müdürü Mustafa Örnek’i önce telefonla tehdit etti, ardından aracına binip okula geldi.

videoframe-27698.jpg

OKUL MÜDÜRÜNE SİLAHLI SALDIRI GİRİŞİMİ

Tan, müdürü okul bahçesine çağırarak hakaretler savurdu ve silahını çekti. Tetiğe basmasına rağmen silah tutukluk yapınca müdür Örnek ölümden kıl payı kurtuldu. İkinci denemede de silah ateş almadı.

videoframe-44270.jpg

Sait Tan, bir süre aracında bekledikten sonra okulun önünde bir el ateş edip hızla uzaklaştı. Emniyet ekipleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Olay anı okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN