Sedat Peker'e demediğini bırakmamıştı! Halit Tokkuş'un tüm kanser tedavi masraflarını Sedat Peker üstlendi

Sedat Peker'e demediğini bırakmamıştı! Halit Tokkuş'un tüm kanser tedavi masraflarını Sedat Peker üstlendi

Sedat Peker bu kez yardım haberiyle gündemde! Sedat Peker’e demediğini bırakmamıştı! Sedat Peker hakkında olumsuz yazılar yazan Halit Tokkuş’un tüm kanser tedavi masraflarını Sedat Peker üstlendi...

Mafya lideri olarak tanınan Sedat Peker, şaşırtıcı bir yardım haberiyle gündeme geldi. Geçmişte kendi aleyhinde yazılar yazan Halit Tokkuş isimli vatandaşın mide kanseri tedavisi için gereken masrafları üstlendi. Halit Tokkuş'un daha önce Sedat Peker hakkında olumsuz yorumlar yapmasına rağmen Peker'in bu yardımı yapması, kamuoyunda dikkat çekti.

DAHA ÖNCE BİR GENCE YARDIM ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sevgilisine yüzük alamadığı için intihar girişiminde bulunan bir gence 500 bin TL yardımda bulunan Sedat Peker, şimdi de mide kanseri tedavisi gören Halit Tokkuş’a destek oldu.

Sedat Peker'in yardımı olarak Halit Tokkuş, X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN