Safiye Soyman'dan acı haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Safiye Soyman'dan acı haber! Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'dan acı haber geldi. Soyman'dan gelen acı haber sevenleri ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı.

Son olarak Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Seray Sever'in sunumuyla SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Dünya Güzellerim Tatilde' adlı programda rol alan ünlü şarkıcı Safiye Soyman'dan acı haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, hayatını kaybetti.

Akaröz'ün solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine gece saatlerinde Burdur'un Ağlasun ilçesinde hastaneye götürüldüğü ve burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Resim

Oğlunun rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Yeşilbaşköy köyünde yaz aylarını geçiren ünlü şarkıcı, acı haberi aldığı Bodrum'dan Burdur'a gitmek için yola çıktı. Soyman'ın oğlundan gelen acı haber sanatçının yakın çevresi ve hayranlarında derin üzüntü yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN