Sabah akşam 1 bardak için yağlarınız su gibi aksın! Hem de sporsuz

Sabah akşam 1 bardak için yağlarınız su gibi aksın! Hem de sporsuz

Kilo verme süreci, genellikle zorlu ve sabır gerektiren bir yolculuk olarak bilinir. Ancak, bu süreci kolaylaştırabilecek bazı püf noktaları mevcut! Bir diyetisyenin önerdiği ve yemekten yarım saat önce içmeniz gereken bu özel karışım, adeta yağları cayır cayır yakıyor. Nasıl mı? İşte detaylar…

Kilo verme sürecini hızlandıracak bu basit ama etkili karışımı denemeye hazır mısınız? Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için küçük adımlar atarak büyük farklar yaratabilirsiniz. Chia tohumu ile tanışın ve bu mucizevi karışımın gücünü keşfedin!

Yemekten önce hızlı ve sağlıklı kilo vermeniz mümkün! Uzmanlar bu mucize ürünün faydalarını tek tek sıraladı. Sporsuz kısa sürede bir kaç kilo verebilirsiniz…

SON DÖNEMLERİN POPÜLER ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Son dönemlerde Sosyal medyada popüler olan bu içeceği saniyeler içinde hazırlayıp eşsiz bir kilo verme seçeneğe dönüştürebilirsiniz. İşte o mucizevi tarif…

img-9544.jpeg

CHİA TOHUMU TAM BİR LİF ZENGİNİ

Kilo vermek için ihtiyacınız olan tek şey bir bardak su ve bir kaşık chia tohumu. Lezzetini artırmak için 1 dilim limon ekleyebilirsiniz. Chia tohumları, sindirim sistemi için lif açısından zengin bir gıda. İçindeki Liften dolayı sindirimi daha uzun sürüyor ve tok kalmanızı sağlıyor.

img-9540.jpeg

Bir Bu karışımı yemekten 30 dakika önce tüketin. Böylelikle tabak tabak yeme ihtiyacınızı da azaltıyor.

UZMANLAR DA ÖNERİYOR

Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Dr. Tara Collingwood da bu görüşü destekleyerek, “Chia tohumlarının sindirimi daha uzun sürdüğü için açlığı önleyebilir” diyor.

Collingwood ayrıca, “Chia doyurucudur ve kişi porsiyonlara dikkat ettiği sürece aşırı açlık hissini ve günün ilerleyen saatlerinde fazla yemeyi önlemeye yardımcı olabilir” açıklamasında bulunuyor.

Sabahları chia tohumu suyu tüketmek, sindiriminizi ve bağırsak hareketlerinizi iyileştirebilir.

img-9541.jpeg

Yapılan araştırmalar, kahvaltıda yoğurduna 7-14 gram chia tohumu katan kişilerin, chia tohumsuz yoğurt yiyenlere kıyasla daha tok hissettiklerini ve daha az yediklerini ortaya koyuyor. Ayrıca, chia tohumu alımının artırılmasının iç organ yağlarının azalmasına yol açabileceği de bulunmuş.

img-9542.jpeg

Journal of Medical and Health Sciences’ta yayınlanan bir inceleme, chia tohumlarının düşük kalorili bir diyete eklendiğinde “daha fazla kilo kaybı” sağladığını keşfetmiş. Bu çalışmalar ümit verici görünse de, daha fazla insan denemesine ihtiyaç duyuluyor.

img-9543.jpeg

Chia tohumlarını beslenmenize dahil etmenin tek başına doğrudan kilo vermenize yol açmasa da, sağlıklı ve dengeli bir beslenmenin parçası olarak faydalı bir takviye olabileceğini unutmamak gerekiyor. Bu basit ama etkili karışımı deneyerek, kilo verme sürecinizi daha kolay hale getirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN