Pavyon dansı ile gündem olmuştu! Hazar Ergüçlü’nün bölüm başına kazandığı parayı duyunca inanamayacaksınız

Pavyon dansı ile gündem olmuştu! Hazar Ergüçlü’nün bölüm başına kazandığı parayı duyunca inanamayacaksınız

Ekran macerasını önümüzdeki günlerde başlayacak olan İnci Taneleri dizisi tanıtımlarının yayınlandığı günden beri herkesin ilgi odağı oldu. Dizide pavyon dansı ile görenleri şaşkına çeviren ve Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün bölüm başına kazandığı para ise resmen dudakları uçuklattı.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı senaryosunun yılmaz erdoğan'a ait olduğu ve BKM Yapım imzalı olan İnci Taneleri dizisi 25 Ocak tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizi ile ilgili fragmanlar ve tanıtımlar yayınlandığı günden beri ciddi bir merak söz konusuyken özellikle Dilber’in pavyon dansı çok konuşuldu. Söz konusu bu karaktere hayat veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü'nün bölüm başına kazandığı para belli oldu.

yeni-proje-3.jpg

BÖLÜM BAŞINA 850 BİN LİRA

Haberler.com’da yer alan habere göre, Gazeteci Müge Dağıstanlı, dizide Dilber karakterine hayat veren ve bir süre pavyon dansı için eğitim alan Hazar Ergüçlü’nün bölüm başına 850 bin lira kazandığını açıkladı.

yeni-proje-4.jpg

İNCİ TANELERİ KONUSU

Azem, karısı ve 2 çocuğuyla beraber mutlu bir hayat yaşayan ve öğrencileri tarafından çok sevilen bir edebiyat öğretmenidir. Azem’in Hayatı bir gecede adeta altüst olur. Yıllarca hapishanede kalan Azem, hapishaneden çıkar ve hayatını tek bir amaca bağlar. Tek amacı çocuklarını bulup onlarla yeniden bir masanın etrafında oturabilmektir. Lakin burada devreye herkesin hayatının değişmiş olması ve bambaşka hayatlar kurulmuş olması girer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN