O ilimizde bedava tatil fırsatı! Gençler akın akın gidiyor, konaklama, müze, tur... Cebinizden tek kuruş çıkmıyor

O ilimizde bedava tatil fırsatı! Gençler akın akın gidiyor, konaklama, müze, tur... Cebinizden tek kuruş çıkmıyor

Yaz bitmesine haftalar kaldı, o ilimizde ise bedava tatil fırsatı sizi bekliyor! Gençler akın akın oraya gidiyor! Konaklama, müze, tur... Cebinizden tek kuruş dahi çıkmayacak...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Seyahatsever" projesi, Balıkesir’de gençler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Proje, gençlerin Türkiye’nin zengin tarihi ve kültürel mirasını keşfetmelerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

GENÇLER BALIKESİR’İN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDİYOR

seyahatsever1.webp

"Seyahatsever" projesi kapsamında Balıkesir’e gelen gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında ücretsiz olarak konaklayarak, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatını yakalıyor. Gençler, GSB yurtlarında konaklayarak Balıkesir’in farklı ilçelerini gezme imkanı buluyor ve ücretsiz olarak temin edilebilen GNS Müzekart ile müzeleri ve ören yerlerini ziyaret ediyorlar.

PROJE 25 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK

8 Temmuz’da başlayan proje, gençlerin yaz aylarını aktif bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Adem Özalp, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seyahatsever" projesinin gençlerin kültürel gelişimine katkıda bulunurken, yaz tatillerini anlamlı ve eğlenceli geçirmelerine zemin hazırladığını belirtti.

2023'te Seyahatsever' projesine 100 bin kişi başvurdu - Ankara Haberleri

REZERVASYON VE KONAKLAMA BİLGİLERİ

Balıkesir’in çeşitli yerlerini gezmek isteyen gençler, Bandırma Fatma Ana Yurdunda konaklayabiliyorlar. Projeden faydalanmak isteyen gençler, yurtlarda konaklama başvurularını www.seyahatsever.gsb.gov.tr adresinden veya bakanlığın 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini arayarak en az bir gün öncesinden rezervasyon yaptırabiliyorlar. Proje, 25 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN