Murat Bardakçı canlı yayında isyan etti! 'Nah yaparsın...'

Murat Bardakçı canlı yayında isyan etti! 'Nah yaparsın...'

Ünlü tarihçi Murat Bardakçı, TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Tarihin Arka Odası' programında kendisine yapılan bir yoruma canlı yayında isyan ederek 'Nah yaparsın' diye konuştu.

Bir döneme damga vurarak reyting rekorlarını altüst eden tarih programı "Tarihin Arka Odası" TRT1 ile ekranlara geri döndü. Türk televizyon tarihinin unutulmaz programları arasında yer alan "Tarihin Arka Odası" ünlü tarihçi Murat Bardakçı ile Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun sunumuyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nden canlı yayınlandı. Programda Murat Bardakçı, kendisine yapılan bir yoruma sert bir dille tepki gösterdi.

Son olarak "Makbule: Atatürk'ün Kız Kardeşi Makbule Atadan'ın Hayatı Mektupları ve Yayınlanmamış Hatıraları" kitabını yayınlayan tarihçi Murat Bardakçı, kendisine yapılan bir yoruma canlı yayında yanıt verdi.

NAH YAPARSIN

Bardakçı açıklamasında "Devlet arşivinden veya cumhurbaşkanlığı arşivinden belge alıp yayınlamak suç oldu. Kitap çıkartıyoruz 'Cumhurbaşkanlığı arşivinden belge alırsam bende yaparım" diyorlar. Nah yaparsın. Açık. Okuyabilecek misin acaba? Nah yaparlar." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN