Müge Anlı'nın sevilen avukatı hastane görüntüleriyle üzdü! Rahmi Özkan'ın son hali herkesi kahretti

Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sunucusu Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan'ın son hali sevenlerini kahretti. Hastaneden gelen görüntüler hüzne boğdu. İşte o görüntüler...

Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yorumcusu avukat Rahmi Özkan'ın son hali sevenlerini korkuttu. Hastaneye kaldırılan ünlü avukattan görüntüler paylaşıldı. İşte o görüntüler...

HASTANEYE KALDIRILDI

Gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yorumcusu avukat Rahmi Özkan hastaneye kaldırıldı. Medyatava'da yer alan habere göre, yorumcunun son hali sevenlerini kahretti. Hastanede yatan Rahmi Özkan'ın durumu hakkında henüz bir bilgilendirme yapılmazken, yatakta yattığı görüntülendi. Görüntülerinde yeğeni için açıklamalar yapan Özkan, sevenlerinden 'geçmiş olsun' dileklerini aldı.

5e046e3b7152d8219cf8a172.webp

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR?

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya gözlerini açan Rahmi Özkan, 1939 yılında doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin kazanan Özkan, İstanbul'a gelerek üniversite hayatında birçok başarıya imza atmıştır.

1969 yılında mezun olan Rahmi Özkan, 1970 yılında yazıhane açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmıştır. Geçmiş dönemlerde Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programında konuk olan Özkan, Müge Anlı'nın sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında avukatlık yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN