Lavabo ve giderlerden gelen kötü kokuyu 10 dakikada def ediyor! Sırrınızı öğrenmek için yakanıza yapışacaklar

Lavabo ve giderlerden gelen kötü kokuyu 10 dakikada def ediyor! Sırrınızı öğrenmek için yakanıza yapışacaklar

Sık kullanılan lavaboların tahliye borularında oluşan tabakalar, zamanla bakteri oluşumuna ve beraberinde lavabo kokularına neden olabiliyor. Peki, banyo lavabo kokusu nasıl giderilir? İşte, lavabo ve giderden gelen kötü kokulardan kurtulmanın yolu...

Banyodan ve giderlerden zaman zaman kötü kokular gelir. Banyodan ve mutfaktan gelen kötü gider kokusunun çözümü mevcut. 10 dakikada bu kötü kokuyu yok etmeniz mümkün. Lavabo giderlerinden gelen kokulardan, sadece iki malzemeyle hazırlayacağınız karışımla kurtulabilirsiniz.

LAVABODAN GELEN KÖTÜ KOKULAR NASIL GİDERİLİR?

Malzemeler:

* Yarım su bardağı limon suyu

* Yarım su bardağı karbonat

Yurt'ta yer alan habere göre, limonların suyunu taze taze sıkın ve yarım bardak taze sıkılmış limon suyu elde edin. Ardından bu limon suyunu küçük bir sos tenceresine aktarıp ocağa alın ve ısıtmaya başlayın. Isınan limon suyunun içine karbonatı yavaş yavaş eklemeye başlayın. Köpüklenmeler olacaktır.

Ardından güzelce karıştırdığınız bu iki malzemeli karışımı alın ve lavabo giderine dökün. Bu şekilde 10 dakika kadar bekletin. Ardından sıcak su dökerek iyice temizlenmesini sağlayın. Bu karışım kokunun giderilmesini sağlayacaktır.

Eğer giderleriniz düzenli olacak koku yapıyorsa bu karışımı haftada 1 uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN