Kızılcık Şerbeti'nde öyle bir çekim hatası yaptılar ki... İzleyenlerin gözünden kaçmadı, bu kadarına pes diyeceksiniz

Kızılcık Şerbeti'nde öyle bir çekim hatası yaptılar ki... İzleyenlerin gözünden kaçmadı, bu kadarına pes diyeceksiniz

Kızılcık Şerbeti'nin heyecanla beklenen yeni sezonunun ilk bölümü geldi. Dizinin ilk bölümünde öyle bir çekim hatası yapıldı ki... Kısa sürede sosyal medyada viral oldu. İzleyenlerin gözünden kaçmadı, bu kadarına pes diyeceksiniz...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, uzun bir aranın ardından 3. sezonunun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Birçok yeni gelişmeye sahne olan bu bölüm, heyecan dolu anlarla izleyiciyi ekrana kilitlerken, bir çekim hatası ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

3717672_014263a0b101135bba1ebb1b

ÇEKİM HATASI GÖZDEN KAÇMADI

Dizi, kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik gibi yeni isimleri eklerken, Alev karakterinin trajik ölümü ve Görkem'in hamile olması gibi olaylarla sezona hızlı bir giriş yaptı. Ancak, heyecan verici bu sahnelerin dışında, bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Alev’in Almanya’da doğum yaptığı sahnede, hastane çıkışında Türkçe 'çıkış' tabelası izleyicilerin dikkatini çekti.

Ekran görüntüsü 2024-09-14 085906

Bu çekim hatası kısa sürede sosyal medyada esprili yorumlara neden oldu. Bazı izleyiciler, Almanya'da bazı yerlerde Türkçe tabelalar olabileceğini öne sürerken, diğerleri sahnenin İstanbul’da çekildiğini ve Almanya'ya ait gibi gösterildiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN