Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi geliyor! Yeni oyuncu belli oldu: Pinko'ya kan kusturacak

Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi geliyor! Yeni oyuncu belli oldu: Pinko'ya kan kusturacak

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz aylarda bomba gibi bir bölümle sezon arasına girmişti. Dizinin hayranları büyük bir merakla yeni sezonu beklerken diziye ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Yeni karakter bomba gibi geliyor. İşte detaylar…

Reyting rekorları kıran ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu için heyecan dorukta. Sezon finaliyle büyük bir etki yaratan dizi, merakla beklenen yeni bölümleriyle tekrar ekranlara gelecek. Ancak, dizinin yeni sezonu hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmış değil. Kulislerde dolaşan iddialar ise, yeni sezonun büyük bir sürprizle geleceğini işaret ediyor.

yeni-proje-3-004.jpg

GÜLER ÖKTEN KIZILCIK ŞERBETİ'NDE

Diziye katılacak olan ünlü oyuncu Güler Ökten, Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna dahil oluyor. Ökten’in dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla beklenirken, usta oyuncunun Yeşilçam döneminin unutulmaz "kötü kadın" rollerinden esinlenerek yaratılan bir karakteri canlandıracağı konuşuluyor. Yaprak Dökümü dizisindeki kaynana rolüyle hafızalara kazınan Güler Ökten'in, Kızılcık Şerbeti'nde nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük bir merak konusu.

GÖRKEM'İN ANNEANNESİ OLARAK GELECEK

Söylentilere göre, Güler Ökten dizide Görkem’in anneannesi rolünü üstlenecek. Bu karakter, torununun yaşadığı olaylara karşı adeta bir volkan gibi patlayacak ve dizinin dinamiklerini köklü bir şekilde değiştirecek. Ökten’in canlandıracağı anneanne karakterinin, dizideki diğer karakterlerle olan ilişkileri ve çatışmaları büyük bir ilgi uyandıracak.

yeni-proje-4-002.jpg

PEMBE’NİN TAHTI SALLANIYOR

Bazı hayranlar, Ökten’in canlandıracağı anneannenin, torununa son derece düşkün, otoriter ve kontrolcü bir karakter olacağını öngörüyor. Anneannenin, Fatih ve Pembe arasına kara kedi gibi girebileceği ve hatta Görkem’in velayetini almak için amansız bir mücadeleye girişebileceği düşünülüyor. Bu durum, Pembe'nin dizideki yerinin tehdit altında olabileceğini işaret ediyor.

yeni-proje-5-003.jpg

Güler Ökten’in diziye katılmasıyla birlikte, Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir dönemin başlayacağı kesin. Usta oyuncunun deneyimi ve etkileyici performansı, dizinin seyrini önemli ölçüde etkileyecek. Yeni sezonun gelişmeleri ve Ökten’in karakterinin dizinin gidişatını nasıl değiştireceğini öğrenmek için heyecanla bekliyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN