"Kızıl Goncalar" ile ekranlara dönen Özgü Namal'ın yeni tarzı şaşırttı

"Kızıl Goncalar" ile ekranlara dönen Özgü Namal'ın yeni tarzı şaşırttı

Kızıl Goncalar dizisiyle yıllar sonra ekranlara geri dönen oyuncu Özgü Namal, yeni film projesi için imaj değiştirdi. Saçlarını kısacık kestiren Namal'ın yeni tarzına beğeni yağdı.

Saçlarını sarıya boyatan Özgü Namal'ı görenler tanıyamadı. NOW televizyon kanalında yayınlanan ve 'Kızıl Goncalar' adlı diziyle ekranlara dönen Namal yeni tarzıyla dikkat çekti.

Dizinin başrol oyuncusu olan ve Meryem karakterine hayat veren Özgü Namal, dizinin sezon arasına girmesinin ardından yeni film projesi için hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu, İlker Çatak'ın yönetmenliğini yaptığı “Sarı Zarflar” adlı filmde rol alacak.

s-92f10ca9fa0767b9d69aa16d301e71e6ef37af9a.webp

Film için Almanya'ya giden oyuncu, Berlin'de gerçekleşen setten bir fotoğraf ile dikkat çekti. Proje için uzun siyah saçlarını kısa kestirerek sarıya boyatan oyuncunun değişimi şaşırttı.

İşte o fotoğraf:

jjjjj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN