Kerem Bürsin'den hayranlarını üzen haber: Yoğun iş temposunda sakatlandı

Kerem Bürsin'den hayranlarını üzen haber: Yoğun iş temposunda sakatlandı

Oyuncu Kerem Bürsin, yoğun çalışma temposunda sakatlandı. Bacağı incinen Bürsin'in başrolünde oynadığı "Son Of a Rich" filminin çekimlerine ara verildi.

Mesleğindeki başarıları ve çalışkanlığıyla sektörde adından söz ettiren oyuncu Kerem Bürsin'den hayranlarını üzecek haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yoğun iş temposunda çekimden çekime koşan Kerem Bürsin, "Mete" rolünü canlandırdığı "Son Of a Rick" filminin setinde sakatlandı.

2.jpg

FİLM SETİNE ARA VERİLDİ

Bacağı incinen ünlü oyuncunun sette ödemi artınca doktora gitti. Bürsin, doktorunun tavsiyesi ve önümüzdeki günlerde aksiyon sahneleri de çekeceği için dinlenme kararı aldı. Oyuncunun sağlık durumundan dolayı pazartesi gününe kadar film setine ara verildi.

3.jpg

KEREM BÜRSİN'İN İŞ TEMPOSU

Kerem Bürsin, hikayesini yazdığı "Mavi Mağara" filminin ardından dev telekomünikasyon markasının reklam filminde rol aldı ve ardından "Son Of a Rich" filminin setine başladı.

4.jpg

Ay Yapım ile anlaşması olan oyuncunun yeni sezonda dizi projesinde de yer alacağı öğrenildi. Ancak proje seçimi henüz yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN