Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 24 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Süper Lig devine transfer oluyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 24 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Süper Lig devine transfer oluyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 24 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Süper Lig devine transfer oluyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 24 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Süper Lig devine transfer oluyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Takvim'in haberine göre Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi Yunus Akgün için kolları sıvadı.

yeni-proje-2024-07-31t152042-588.jpg

OKAN BURUK 24 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Eyüpspor'un Yunus Akgün'ü kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve resmi teklif yaptığı öğrenildi. Güncel piyasa değere 5 milypn euro olarak gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Cimbom ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-07-31t152100-010.jpg

Sarı-kırmızılılar Yunus Akgün'ü geçen sezon da Leicester City'e kiralık olarak göndermişti. Futbolcu, İngiliz ekibinde 29 karşılaşmada 2 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN