İzlenme rekoru kırmıştı! Squid Game'in ikinci sezonu geliyor: O tarihte herkes ekrana kilitlenecek

Farklı senaryosuyla yayınlandığı ilk gün izleyicilerin dikkatini çekmişti. Sevilen dizinin ikinci sezonu geliyor! Squid Game ikinci sezonu gelecek mi? İkinci sezon fragmanı geldi! İşte Squid Game ikinci sezon fragmanı...

Netflix'in rekor kıran dizisi Squid Game, üç yıllık bir aranın ardından geri dönüyor. Dizinin yapımcıları, merakla beklenen ikinci sezonun bu yılın sonunda yayınlanacağını açıkladı. İlk sezonuyla büyük bir fenomen haline gelen Squid Game, ilk 28 günde 1,65 milyar saatten fazla izlenme ile 100 milyondan fazla Netflix hesabı tarafından izlenmişti.

SQUID GAME YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

Netflix, dizinin ikinci sezonuna dair ilk fragmanı da yayınladı. Fragmanda, yarışmacıların tabancasının ateşlenmesiyle başlayan bir yarışta blokların önünde sıraya girdiği görülüyor. Yarışmacılar hızla koşarken, Squid Game'in tanıdık yeşil tulumlarını giyen kişiler tarafından alt ediliyorlar. Gizemli karakter Front Man (Lee Byung-hun) ise bir podyumda beliriyor ve "Üç yıl oldu. Tekrar oynamak ister misin?" sorusunu yöneltiyor.

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, Netflix'in basın bülteninde hayranlarına bir mektup paylaşarak heyecanını dile getirdi:

"Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve birçok akıl almaz olay yaşandı. İkinci sezonun tarihini duyurmak ve üçüncü sezon, yani final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazdığım için çok heyecanlıyım. İkinci sezonu çekmeye başladığımız ilk gün, 'Vay canına, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Neredeyse gerçeküstü hissettirdi. Üç yıl sonra Squid Game'e geri dönmenin sizin için nasıl bir his olacağını merak ediyorum. Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. İntikamını almayı başarabilecek mi? Front Man bu sefer de kolay bir rakip gibi görünmüyor. İki dünya arasındaki sert çatışma, gelecek yıl sizlere sunulacak olan üçüncü sezon ile dizi finalinde devam edecek. Size bir başka heyecan verici yolculuk sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım gelecek için heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkürler ve yakında görüşmek üzere."

SQUID GAME İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?

Popüler dizi, 26 Aralık 2024'te ikinci sezonuyla platforma geri dönüyor. Hayranlar, dizinin yeni bölümlerini büyük bir merakla beklerken, üçüncü sezonun diziye final yapacağı da duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN