Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Van Bronckhorst 'O Fenerbahçeliyi alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor

Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Van Bronckhorst 'O Fenerbahçeliyi alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Van Bronckhorst 'O Fenerbahçeliyi alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Van Bronckhorst 'O Fenerbahçeliyi alın' emrini verdi. Hasan Arat imzayı attırdı getiriyor.

BEŞİKTAŞ'TAN LİGİ SALLAYACAK TRANSFER

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılardan yeni bir hamle geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın gündemine sürpriz şekilde İrfan Can Kahveci geldi. Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatmadığı, Mourinho'nun henüz gözüne giremediği ve Tadic ve Szymanski'nin ardından forma şansı yakalaması zor görünen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun siyah-beyazlılara gidebileceği iddia ediliyor.

yeni-proje-2024-07-31t111425-568.jpg

VAN BRONCKHORST 'O FENERBAHÇELİYİ ALIN' EMRİNİ VERDİ! HASAN ARAT İMZAYI ATTIRDI GETİRİYOR

Beşiktaş'la sözleşme imzaladığında Süper Lig'le ilgili verdiği raporda İrfan Can için "Türkiye'nin en iyi oyuncusu. Sağ kanada onun gibi bir oyuncu istiyorum" diyen Giovanni van Bronckhorst için Başkan Hasan Arat sürpriz yapmak istiyor. Şu an için ne İrfan Can'la ne de Osayi-Samuel'le sözleşme yenileme görüşmeleri yok ancak geçen sezon sağ kanatta gösterdiği 12 gol ve 9 asistlik performansına rağmen Mourinho'nun "bekleyelim" çağrısı İrfan Can'ın keyfini kaçırdı.

yeni-proje-2024-07-31t111437-184.jpg

En-Nesyri'nin transferinde takasa verilmek istenmesi, menajerine Rusya'dan gelen teklifler için "görüşme yapabilirsin" yetkisi vermesi de İrfan Can'ın keyfini kaçıran diğer noktalar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN