Nagehan Alçı, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Nagehan Alçı, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliğini bitirdikten sonra eski eşinden maddi ve manevi şiddet gördüğüne dair açıklamalarıyla gündeme gelen gazeteci Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisi Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliğin ardından 3 Ekim 2023’te tek celsede boşanmıştı. Alçı, evliliği boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını ve tehdit edildiği iddia etmişti.

Alçı, eski eşi hakkında 250 bin lira maddi tazminata davası açtı ve dava dilekçesinde, Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya ağır sözleri de yer aldı. Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya gönderdiği mesajlarda "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil" hizmetçi, İbrahim Tatlıses' in kadını mısın", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "öldün sen öldüüünnnn", gibi ifadeler yer alıyor.

Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın birden fazla telefon kullandığı ve bir telefonundan kendini polis olarak tanıtarak Nagehan Alçı’nın katıldığı programdaki diğer yorumcuları aradığı iddiası da var.

66a9ffbd7924a545-w1200xh1223.webp

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

SnobMagazin'in haberine göre, Alçı, bir süredir birlikte olduğunu açıkladığı Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

66aa1b24f2287333-w1200xh1378.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN