Dünyada bütün ülkeler buna hazırlık yapıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan Türkiye'ye çarpıcı uyarı

Dünyada bütün ülkeler buna hazırlık yapıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan Türkiye'ye çarpıcı uyarı

Prof. Dr. Canan Karatay, önümüzdeki yıllarda beklenen felaketi açıklayarak dünya genelinde ülkelerin buna hazırlık yaptığını söyledi. Prof. Dr. Canan Karatay, felaketten etkilenmemek için yapılması gerekenleri paylaştı. İşte detaylar...

Sağlıklı beslenme ilgili verdiği tavsiyelerle yakından takip edilen kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, dünyayı bekleyen yeni bir felaket olduğunu söyledi. Doğal alanların tahrip edilmesine vurgu yapan Prof. Dr. Canan Karatay, 2025 yılında büyük bir kıtlık yaşanabileceğini vurguladı.

"TÜM DÜNYA BU OLASI FELAKETE HAZIRLANIYOR"

Medyaradar'da yer alan habere göre, maden ocaklarının neden olduğu orman tahribatı ve zeytinliklerin önemine değinen Prof. Dr. Canan Karatay, şunları söyledi:

"Yaklaşan 2025 yılında dünya genelinde büyük bir kıtlık yaşanması bekleniyor ve tüm dünya bu olası felakete karşı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu noktada, maden ocakları nedeniyle yok edilen ormanlar ve özellikle zeytinliklerin hayati önemini vurgulamak istiyorum."

"BİZİ AYAKTA TUTAN UNSURLAR ARASINDA YER ALACAK"

Prof. Dr. Canan Karatay, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Zeytin ağaçları gelecekte bizi ayakta tutacak unsurlar arasında yer alacak. Bu ağaçlar son derece dayanıklı ve zorlu koşullara karşı direnç gösterebilen varlıklardır. Kuraklık, soğuk, zorlu araziler ve çeşitli zorluklar karşısında bile dimdik ayakta kalabilen zeytin ağaçları, devletlerin ayakta kalabilmesi için kritik bir rol oynayacak. Zeytin meyvesi ve yağı da büyük bir değere sahiptir. Lütfen zeytin ağaçlarının yok edilmesine engel olalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN