Fenerbahçe'den sağ kanada Fransız yıldız! Jose Mourinho 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. 10 milyon euroya imzayı attı geliyor

Fenerbahçe'den sağ kanada Fransız yıldız! Jose Mourinho 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. 10 milyon euroya imzayı attı geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde transfer süreçleri devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den sağ kanada Fransız yıldız! Jose Mourinho 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. 10 milyon euroya imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den sağ kanada Fransız yıldız! Jose Mourinho 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. 10 milyon euroya imzayı attı geliyor.

FENERBAHÇE'DEN SAĞ KANADA FRANSIZ YILDIZ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Sağ kanada transferde bulunmak isteyen sarı-lacivertlilerden yeni bir hamle geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden birisi daha ortaya çıktı. İtalyan ekibi Sassuolo'nun CEO'su, sarı lacivertlilerin ilgilendiği ismi açıkladı.

yeni-proje-2024-07-31t103944-811.jpg

JOSE MOURINHO 25 YAŞINDAKİ YILDIZI İKAN ETTİ! 10 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI GELİYOR

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden birisi daha ortaya çıktı. İtalyan ekibi Sassuolo'nun CEO'su, sarı lacivertlilerin ilgilendiği ismi açıkladı.

yeni-proje-2024-07-31t104025-074.jpg

Açıklamalarda bulunan Sassuolo CEO'su Giovanni Carnevali, "Lauriente için Marsilya'nın teması var ama ilk gelen takımlardan biri Jose Mourinho ile birlikte Fenerbahçe oldu. Ancak elbette Lauirente'nin de değerini düşünmeliyiz. 15 veya 20 milyon euro" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN