Eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener, olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alındı.

Eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara'nın Ayrancı Mahallesi Meneviş Sokak’ta bulunan evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.

1kapak-004.jpg
Abdüllatif Şener

ABDÜLLATİF ŞENER İHBARI ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Durumu polise bildiren Abdüllatif Şener'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis özel harekat ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

Katil zanlısı Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN OĞLUM FARKINDA DEĞİLDİ'

Sözcü gazetesine konuşan Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesinin olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN