Anneannesini öldüren eski bakan Şener'in oğlu hakkında yeni gelişme: Gözetim süresi uzatıldı

Anneannesini öldüren eski bakan Şener'in oğlu hakkında yeni gelişme: Gözetim süresi uzatıldı

Ankara'da rehin aldığı anneannesini silahla öldüren eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Şener'in Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde bugün sona eren gözetim süresi 3 hafta uzatıldı.

Ankara'da aralarında çıkan tartışma sonucu anneannesi Leyla Çetiner'i 31 Temmuz'da silahla rehin aldıktan sonra öldüren eski bakan Abullatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Yaşananlar sonrası Bedirhan Şener hakkında çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçirilen Şener'in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek 3 hafta denetim altına alınmasına karar verilmişti.

GÖZETİM SÜRESİ 3 HAFTA DAHA UZATILDI

Gözlem süresi bugün sona eren Şener hakkında hastane, kesin kanaat raporu düzenlenebilmesi için takip ve tedavisinin devam etmesi gerektiğini bildirdi.

Hastane, Şener'in 3 hafta daha gözlem süresinin uzatılmasını talep etti.

Söz konusu talebi değerlendiren Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, Şener'in akıl hastası olup olmadığı, akıl hastası ise ne zamandan beri hasta olduğu ve bu kişinin davranışları üzerinde etkisini saptama konusunda kesin raporun düzenlenebilmesi için Şener'in gözlem süresinin 3 hafta süreyle uzatılmasına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN