Abdüllatif Şener'den yeni açıklama

Abdüllatif Şener'den yeni açıklama

Oğlu Bedirhan Şener'in psikolojik sorunları nedeniyle anneannesini silahla vurarak öldürmesinin ardından eski bakan Abdüllatif Şener sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Dün meydana gelen ve eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in ailesini derinden sarsan olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Şener, yayınladığı basın açıklamasıyla derin üzüntüsünü dile getirirken, olayın detaylarını da paylaştı.

Abdüllatif Şener'in açıklamasına göre, oğlu Bedirhan Şener, yıllarca süren işsizlik nedeniyle psikolojik sorunlar yaşamış ve ardından Meclis personeli olarak parti grubunda çalışmaya başlamıştı. Ancak düşük maaşla Meclis kadrosuna alınması, bazı medya mensupları tarafından Şener ile hesaplaşmanın bir aracı haline getirilince, bu durum Bedirhan'ın psikolojik sorunlarını daha da ağırlaştırdı.

'ANNESİNİ DE YARALADI'

Sağlık durumu iyi olmayan ve telefonlara cevap vermeyen Bedirhan'ın hayatından endişe duyan Şener, eşi Berrin ve kayınvalidesiyle birlikte dün akşam oğullarının evine gittiklerini belirtti. Şener, arabayı park ederken eşi ve kayınvalidesinin Bedirhan'ın dairesine çıktığını ve zile bastıklarında kapıyı açan Bedirhan'ın hemen ateş etmeye başladığını söyledi. Olay sonucunda, Bedirhan annesini de yaralayarak kayınvalidesinin hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Abdüllatif Şener, basın açıklamasında, eşinin taziye ziyaretinde gördüğü bir ortamda özenli ve yanlışlardan uzak yayın ve yorum yapılmasını, en büyük üzüntülerini yaşadıkları bu zor günlerde ailelerinin acısına saygı gösterilmesini beklediklerini ifade etti.

Olayın ardından, Bedirhan Şener'in Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Abdüllatif Şener'in basın açıklaması şöyle:

"Dün meydana gelen olay, ailemizi derinden sarsmıştır. Bu vesile ile taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan cevap veremediğim tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Diğer bazı sorunlarla birlikte oğlum Bedirhan, yıllarca işsiz kalmanın sıkıntılarıyla psikolojik sorunlar yaşamıştır. Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O’nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır.

Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle birlikte oğlum Bedirhan’ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar. O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamış ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlumuzun kendisine de silah sıkarak zaman zaman O’nda kalan annesini de yaralaması sonucu anneanne hemen vefat etmiştir. Eşimin taziyedeki gördüğü bir ortamda, özen ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapmaktan uzak durulmasını, hayattaki en büyük üzüntümüzü bu zor günlerde ailemizin acısına saygı gösterilmesini bekleriz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN