Kenan İmirzalıoğlu, gözyaşları içerisinde yarışmacıya sarıldı! Üzücü hikayesiyle herkesi ağlattı

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmacısı Aylin Karakuş, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlatınca, sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu. İşte o anlar...

ATV'de ekranlara gelen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, her bölümüyle gündeme gelmeye devam ediyor. İlgiyle izlenen programın hüzünlü anlar yaşandı.

kenan-imirzalioglu-depremzede-aylin-karakus-milyoner-1.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

6 Şubat 2023 depremini yaşayan Aylin Karakuş, hikayesiyle duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Acı dolu günleri geride bırakarak yaşama tutunan 29 yaşındaki yarışmacının anlattıkları, milyonları gözyaşlarına boğdu.

Mynet'te yer alan habere göre, Aylin Karakuş, "Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum" dedi ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya sarılarak ağladı.

Hatay'da enkaz altında kalarak, sol bacağını diz üstünden kaybeden Karakuş, depremde annesi ve abisini kaybetmişti.

kenan-imirzalioglu-depremzede-aylin-karakus-milyoner-2.jpg

"BEN 30 YAŞINA NASIL GELECEĞİM? ÇOK ZOR..."

Aylin Karakuş, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

"O kadar baş edilmez bir şey. Durduk yere kayıplar çok zor. Bir gün bile bacağıma üzülmedim. Aa benim bacağım gitti, ben ne yapacağım şimdi? demedim hiçbir zaman. Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti. Ben 30 yaşına nasıl geleceğim diye bazen kendime soruyorum, abim 29 yaşındaydı. Çok zor..."

kenan-imirzalioglu-depremzede-aylin-karakus-milyoner-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN