Kemal Sunal'ın vefat ettiği uçaktı! Sosyal medyayı ikiye bölen uygulama: Uçak kafe olarak hizmete açıldı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinde Kemal Sunal’ın vefat ettiği uçak kafe olarak hizmete açıldı. Bu uygulamayı gösteren bir videonun paylaşılması üzerine sosyal medya ikiye bölündü...

Yeşilçam’ın efsanevi ismi Kemal Sunal’ın vefatının üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen, onun mirası filmleriyle yaşamaya devam ediyor. Herkesin gönlünde taht kuran ve izleyicileri güldüren Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde, Balalayka filminin çekimleri için bindiği uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun ani ölümü, Türkiye'de büyük bir üzüntüye yol açmıştı. Kendisinin kara taşıtlarına olan düşkünlüğü ve uçak korkusu bilinen bir gerçekti. Ancak trajik bir şekilde, uçağa bindiği o gün, hayatının son yolculuğunu yapmıştı.

VEFAT ETTİĞİ UÇAĞIN YENİ HAYATI: KAFEYE DÖNÜŞEN ANILAR

Son günlerde sosyal medyada, Kemal Sunal'ın kalp krizi geçirdiği uçakla ilgili paylaşımlar gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde, ünlü sanatçının hayatını kaybettiği uçağın şimdilerde Kastamonu’da bir kafeye dönüştüğü görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere kimi kullanıcılar duygusal yorumlar yaparken kimi kullanıcılar da “Böyle iş mi olur? Anısına saygısızlık bu” gibi eleştirilerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN