İkili çatışmalar gündemde! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, terazi, kova ve yaylar... İşte 21 Aralık 2023 günlük burç yorumu

İkili çatışmalar gündemde! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, terazi, kova ve yaylar... İşte 21 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Birisi sizi bir şeye ikna etmeye çalışıyor. Bu bir çatışma noktası olabilir ve kendi tutkulu ve çok kişisel bakış açılarını paylaşmak için kendi yolundan gidebilir. O kişi bunu yaparken de, gerçeklere uymayan duygularını paylaşıyor gibi görünebilir ve bu da sizi rahatsız edebilir.

21 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni biriyle tanışmanın, o kişinin özgeçmişini okumaya benzetebilirsiniz. Bir kişi bir işe başvururken, en iyi yönlerini paylaşmaya ve eksikliklerini dışarıda bırakmaya çalışır. Ancak genellikle bir kişide, onu tanıdığınız ilk birkaç ayda görebileceğinizden çok daha fazlası vardır. Hayatınıza yeni giren biri sizin üzerinizde iyi bir izlenim bırakmak isteyecektir. Şu anda alaycı bir tutumunuz olabilir. Ancak en kötüsünü beklemeyin, bu kişinin bir şeyler sakladığını varsaymayın. Göründüğü kadar harika, hatta daha iyi olabilir. Buna açık olun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın zamanda biri size çok olumsuz bir tavrınız olduğunu söylediyse, buna dikkat etmeniz gerekir. O kişinin sadece eleştirel olmaya çalıştığını ya da bir şeyleri yanlış algıladığını düşünebilirsiniz. Ancak bu her zaman farkında olmanız gereken bir şey. Farkında bile olmadan negatif olabilirsiniz. Örneğin, karşınıza harika bir fırsat çıksa, ilk düşünceniz bunun işe yaramayacağı olabilir ve bu nedenle fırsatı değerlendirmeyebilirsiniz bile. Her zaman kendinizi onaylayarak ve umutla yol almalısınız. Bugün düşüncelerinizin eğilimi konusunda daha bilinçli olun çünkü onlar izlediğiniz yolu şekillendiriyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

“Sandığınızdan çok daha fazlasını verebilirsiniz”. Eğer birisi size şu anda umutsuz hissettiğiniz bir konuda bunu söylüyorsa, o zaman dinlemeniz gerekir ve eğer kimse sizinle bu mesajı paylaşmıyorsa, o zaman bu sözlerde ilham bulmanız gerekir. Kendinize verdiğiniz değerden daha iyi, daha güçlü ve daha yeteneklisiniz. Bunların hepsine ve daha fazlasına sahipsiniz. Eğer bir moral konuşmasına ihtiyacınız varsa, kendinize bir moral konuşması yapın. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyin. Denemeye devam ederseniz, mevcut çabanız kısa sürede sonuç verecek ve ödüllendirilecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kimse sizin tarafınızda değilmiş gibi göründüğünde, hala sizin tarafınızda olan biri olur, o da siz. Şu anda çok yalnız ve hatta çevrenize yabancılaşmış olabilirsiniz. Kimse size destek olmaya ya da sizi cesaretlendirmeye gelmiyor. Ancak inandığınız bir şeyin peşindeyseniz, yine de devam etmelisiniz. Kendi kendinizin en iyi savunucusu ve en iyi dostu olmalısınız. Eğer doğru şeyi savunduğunuzdan eminseniz, diğerleri de eninde sonunda size katılacaktır. Hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün size önemli bir soru soran birine nasıl yanıt verdiğinize dikkat edin. Dikkatli olmazsanız ilk yanıtınız kabadayılık ve sınırsız duygularla dolu olabilir çünkü düşüncelerinizi ele geçiren önemli bir konu hakkında tutkulu fikirleriniz var. Ancak kendinizi tutmanız ve soruları çok düşünceli ve hassas bir şekilde yanıtlamak için zaman ayırmanız akıllıca olacaktır. Evet, tutkunuzun ortaya çıkmasına izin verebilirsiniz ve vermelisiniz de ama bunu uygun bir şekilde yapmalısınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birisi sizi bir şeye ikna etmeye çalışıyor. Bu bir çatışma noktası olabilir ve kendi tutkulu ve çok kişisel bakış açılarını paylaşmak için kendi yolundan gidebilir. O kişi bunu yaparken de, gerçeklere uymayan duygularını paylaşıyor gibi görünebilir ve bu da sizi rahatsız edebilir. Ancak bu kişisel bir mesele olduğu için, o kişinin geçmişinin ve deneyiminin ilk etapta bakış açısını oluşturmasına yol açtığını anlamalısınız. Saygılı bir fikir alışverişi ile bir yanlış anlamayı düzeltebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Güçlü duygular beslediğiniz bir konuda karşınızdakini ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Adil ve dürüst bir insansınız, ancak bunu bir başkasıyla tartışırken muhtemelen yalnızca kendi görüşlerinize odaklanacaksınız. Bu doğal bir insani yaklaşımdır çünkü karşınızdakinin sizin bakış açınızın değerini görmesini istersiniz. Ancak, olaylardaki hem kendi tarafınızı hem de onun tarafını keşfedebilirseniz ve değiştirmek istediğiniz şeye dengeli bir şekilde bakarsanız, o zaman gerçekler kendisini gösterecek ve daha alıcı bir kitleye hitap edeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün daha çok çalışmak yerine daha akıllıca çalışmanız gerekiyor. Zaten yeterince çok çalışıyorsunuz. Beklenmedik yükümlülükler ya da yardım isteyen insanlar karşısında bunalmış olabilirsiniz. Ama bunun bir çözümü var. Kendi yapabileceğiniz işleri başkalarına devretmeyi pek sevmezsiniz ama şu anda en iyi yol bu olabilir. Yapılması gerekenlerden keyif alacak ya da yardım etmekten mutluluk duyacak kişileri düşünün. Bir ya da iki iyilik yapın. Eğer denerseniz daha verimli olabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son zamanlarda güvenmediğiniz biriyle çalışmaya veya iş yapmaya başladınız. Belki nedenini bilmiyorsunuz, belki o kişinin ününü duydunuz ya da o kişiden belki de sadece bir "titreşim" alıyorsunuz. Ancak nedeni ne olursa olsun, o kişi sizin ne hissettiğinizi sezebilir. Yanılıyor olsanız bile sözlerinizden ya da beden dilinizden bunu anlayabilirsiniz. Gerçek bir nedeniniz olana kadar güvensizlik duymayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İletişim kurmaya çalıştığınız kişi uzak veya ulaşılmaz görünüyorsa, bu mutlaka iletişim kurmak istemediği anlamına gelmez. Bazı insanlar kendilerini o kadar korurlar ki, etraflarına aşılması zor bir duvar örerler. Bunun nedeni sizinle ya da başka biriyle yaşadıkları geçmiş bir deneyim olabilir. Ancak bu kişiyle gerçekten yakınlaşmak istiyorsanız, denemeye devam edin. Ne kadar ısrarcı olursanız, duvarlarını o kadar kolay yıkabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eğer yürüyüşe çıktıysanız ve gittiğiniz yol aniden çıkmaza girerse ne yaparsınız? Arkanızı döner ve geri mi dönersiniz? Yoksa karanlık ormanlarda ya da kayalık dağlarda yolunuza devam mı edersiniz? Bu çıkmaz, yolculuğun sonu anlamına gelmek zorunda değil. Hâlâ keşfedilecek çok şey olabilir. Bir yolun metaforik sonuna ulaştığınızı hissedebilirsiniz, ancak keşfetmeye devam edebilirsiniz. Bu kendi başınıza geçmeniz gereken bir yol olabilir, ancak devam etmek için gerekenlere sahipsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İşitmeden de duyabilirsiniz. Bakmadan da görebilirsiniz. Beyinlerimiz, duymak ya da görmek istemediğimiz şeyleri filtreleyebilen karmaşık makinelerdir. Şu anda birinin size söylediklerini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Belki de hakikat çok zor ya da çok karmaşıktır. Ya da belki de bununla başa çıkmaya hazır hissetmemenizin başka bir nedeni vardır. Ancak bu iletişime konsantre olursanız ve gerçekten dinleyip birinin size ne anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırsanız, bu çok olumlu bir şekilde hayatınızı değiştirebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN