Çiftçinin patates kasasından çıktı! 2 metrelik boyunu gören dehşete düşüyor: Dev yılanı işte böyle yakaladı

Çiftçinin patates kasasından çıktı! 2 metrelik boyunu gören dehşete düşüyor: Dev yılanı işte böyle yakaladı

Çiftçinin patates kasasından çıkan şey şok etti! Boyu tam 2 metre: Görenleri dehşete düşürdü! Dev yılan işte böyle yakalandı...

Bursa'nın İznik ilçesinde şaşırtıcı bir olay yaşandı: Kaynarca Mahallesi'nde bir tarlada 2 metre uzunluğunda dev bir yılan görüldü. Vatandaşlar, bu büyük yılanı cep telefonlarıyla görüntüleyerek şaşkınlıklarını paylaştılar.

Aynı gün Bolu'nun İzzet Baysal Mahallesi'nde de başka bir yılan vakası yaşandı. Cemal Türkan Sokak'taki bir apartmanın girişinde patates dolu bir plastik kasanın içine giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan, çevre sakinlerini korkuttu. Durumu hemen itfaiyeye bildirenlerin müdahalesiyle yılan, aparat kullanılarak güvenli bir şekilde çıkarıldı ve doğal yaşam alanına geri salındı.

Bursa’da 2 metrelik dev yılan korkuttu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN