İbrahim Tatlıses taburcu oldu

İbrahim Tatlıses taburcu oldu

Türkücü İbrahim Tatlıses, 12 Temmuz'da geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatının ardından hastaneden taburcu oldu. Tatlıses, "Allah bitti demeden bitmez" dedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta kalp kapakçığı ameliyatı geçirmiş ve sevenlerini endişelendirmişti. Usta sanatçı, ameliyatın ardından taburcu oldu. Tatlıses, "Önce Allah'a sonra hocama borçluyum. Süperim!" dedi.

72 yaşındaki sanatçı, İbrahim Tatlıses, 5 gün sonra sahnelere geri döneceğini belirterek, "İnsanların duasına ihtiyacım var. Ben 'bitti' demeden 'bitti' demiyorum. Allah bitti demeden bitmez. Beş gün sonra Bodrum'da sahne alacağım. Herkes aradı" diye konuştu.

Babasının yanında yer alan Ahmet Tatlıses, "Allah'ım bizlere bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi çok iyi ilgilendi. Ailece yalnız bırakmadık" açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren İbrahim Tatlıses, ciddi bir ameliyat geçireceğini açıklayarak, helallik istemişti. Tatlıses, "Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN