'Bahar'ın 2'nci sezonuna 3 yeni oyuncu

'Bahar'ın 2'nci sezonuna 3 yeni oyuncu

Fenomen dizi "Bahar"ın oyuncu kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu. Hastanenin yeni başhekimi Süreyya'nın sağ kolu Eylem'e Elçin Afacan, Evren'in en yakın arkadaşı Yusuf'un oğlu Cem'e Doğan Cem Sarıkaya ve Uğur'un babası Habip'e ise Nizam Namidar hayat verecek.

Yeni sezon çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan ve Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy gibi ünlü isimleri bir araya getiren “Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. 2'nci sezonun 17 Eylül’de başlaması planlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğinde ilerleyen dizinin kadrosuna bu sezon üç yeni oyuncu katıldı. Dizideki Süreyya karakterinin sağ kolu olan Ergün, Eylem olarak değiştirildi ve bu önemli rolü başarılı oyuncu Elçin Afacan üstlendi. Eylem, yalnızca Süreyya’nın sağ kolu değil, aynı zamanda onun gizli muhbiri olarak da dikkat çekecek.

.jpg

Evren’in (Buğra Gülsoy) yetiştirme yurdundan en yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem karakterini, “Sadakatsiz” dizisiyle parlayan Doğan Can Sarıkaya canlandıracak.

Ayrıca, Devrim Kabacaoğlu’nun hayat verdiği Uğur karakterinin babası Habip’i usta oyuncu Nizam Namidar oynayacak. Habip, Nevra Yavuzoğlu (Hatice Aslan) karakterinin ikinci baharını yaşayacağı, Adanalı zengin bir işadamı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yeni sezonunda Peran Vakfı’na başhekim olarak gelecek olan Süreyya, vakfın kantininde çalışan Kiraz ve Çağla’nın (Elit Andaç Çam) arkadaşı Zuhal karakterleri için ise oyuncu seçimleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN