12 saniye de fark avı: Sadece süper zekiler fark ediyor! İki büyükanne arasındaki 3 fark hafızanızla oynayacak!

12 saniye de fark avı: Sadece süper zekiler fark ediyor! İki büyükanne arasındaki 3 fark hafızanızla oynayacak!

Zeka oyunları bilişsel işlevi arttırırken beyni sağlıklı tutmaya da yardımcı oluyor. IQ seviyesi yüksek olan kişiler tam 12 saniye de aradaki 3 farkı bulabiliyor. Peki, siz kaç saniyede bulacaksınız? Gelin hep birlikte test edip öğrenelim.

Zeka bulmacaları karşımıza çıkan en zevkli öğretilerden biri oluyor. İki resim arasında karşılaştırma yaparak farklı noktaya odaklanmak beyninizin gelişmesini sağlıyor. Hem gençlerin hem de yaşlıların beyin sağlığını koruması için zaman zaman bu tür testlerden yararlanması gerekmektedir. Özellikle Alzheimer gibi hastalıkların ilerlemesinin önüne geçen IQ testleri çocukların da hafızasını geliştirme konusunda oldukça başarılıdır.

Bu testte yer alan iki büyükanne arasında 3 adet fark bulunuyor. Temizlik yapan babaannenin farklarını bulmak için yalnızca 12 saniyelik süreniz var. İşte eğlenceli IQ testi…

12 SANİYE DOLMADAN BULUN

İki resim arasında 3 adet fark bulunmaktadır.12 saniyelik süreyi ayarladıysanız IQ testine geçebiliriz. Gözlerinizi 4 açın farklar orada sizi bekliyor olacak.

Temizlik yapan iki büyükanne resmi arasındaki 3 farkı yalnızca IQ'su yüksek olanlar 12 saniyede bulabiliyor - Resim : 1

İki resim arasındaki 3 farkı sürede olmadan bulduysanız sizi ayakta alkışlıyoruz. Eğer yanıta ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Teste bir kez daha göz atabilir ya da aşağıdan yanıtına ulaşabilirsiniz.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Jagran Josh'un haberine göre babaanneni kıyafetine, kovaya ve arka plana dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı

Temizlik yapan iki büyükanne resmi arasındaki 3 farkı yalnızca IQ'su yüksek olanlar 12 saniyede bulabiliyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN