Kendinizle gurur duyun! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 23 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kendinizle gurur duyun! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 23 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Biraz asice sayılabilecek bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Olmak istemediğiniz bir yerde, pek de hoşlanmadığınız insanların arasında görünmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi bu duruma zorlayan koşullar olabilir. Bu konuda nasıl hissettiğinizi açıkça söyleyemediğiniz için, ne hissettiğinizi konuşmadan gösteren bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu akıllıca mı? Belki de değil!

23 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda pek çok farklı kişiden pek çok tavsiye alıyor olabilirsiniz, hepsi de sizi bir hedefiniz veya planınız doğrultusunda doğru yöne çekmeye çalışıyor olabilir. Tavsiye istememiş bile olabilirsiniz, ancak görünüşe göre bol miktarda var. Hayatınızda işlerin sizin için iyi gitmesini isteyen insanların olması güzel, ancak aynı zamanda muhtemelen çok dikkat dağıtıcı ve kakofoniyi bir kenara bırakıp kalbinizin size söylediklerini duymanızı zorlaştırıyor olabilir. Bugün yalnız kalmak ve sezgilerinizi dinlemek için bir ara verin. Aradığınız şey zaten sizde.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün dışarı çıkmak ve doğayla yeniden iç içe olmak için harika bir gün. Hava nasıl olursa olsun, o muhteşem gökyüzünün altında durup hayatı düşünmek size pek çok fayda sağlayabilir. Dışarıdayken ağaçlara bakın, bulutlara bakın ve toprağın gökyüzüyle buluştuğu noktaya bir göz atın, hatta bir ağaca dokunmak isteyebilir veya ayakkabılarınızı çıkarıp ayaklarınızın altındaki toprağı hissedebilirsiniz. Doğayla iç içe olmak, yeni bir başlangıca ihtiyaç duyduğunuzda reset düğmesine basmak için harika bir seçenektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çok da eski olmayan o güzel günlerde çocuklar oyun oynamak için dışarı çıkar, yetişkinler de ara sıra kahve ya da öğle yemeği için bir araya gelirdi. Bugün ise pek çoğumuz ekranlarımıza kilitlenmiş durumdayız. Sosyal yaşamlarımızın büyük bir parçasını kaybettik ve bu iyi bir şey değil. Arkadaşlarımız ve ailemizle iletişim halinde olmak, internet aracılığıyla dünyanın öbür ucundaki insanları bile takip edebilmek ve dünyada neler olup bittiğinden haberdar olmak güzel olsa da, bunun sınırlı olması gerekir. Önem verdiğiniz bazı insanlarla iletişiminizi kaybediyor olabileceğinizi düşünüyorsanız, bugün biraz zaman ayırın ve gerçek bir yerde buluşmak için gerçek planlar yapın! Bu size iyi gelecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Biraz asice sayılabilecek bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Olmak istemediğiniz bir yerde, pek de hoşlanmadığınız insanların arasında görünmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi bu duruma zorlayan koşullar olabilir. Bu konuda nasıl hissettiğinizi açıkça söyleyemediğiniz için, ne hissettiğinizi konuşmadan gösteren bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu akıllıca mı? Belki de değil! Size anlık bir özgürlük hissi verse de geri tepebilir. Sadece yapmanız gerekeni yapın ve yükümlülüğünüzü yerine getirdiğiniz için gurur duyun.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda tanıdığınız birinin çok önem verdiğiniz bir konuda sizinle tamamen aynı fikirde olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, konu hakkında nasıl hissettiğinizi tipik bir Aslan tarzıyla ifade etmiş olmanız olabilir. Bunu tutkuyla ve tipik Aslan gustosuyla yaptınız! Fazla bir şey saklamıyorsunuz. Duygularınız yüzünüzde açıkça görülüyor ve bir şeye derinden inandığınızda bunu saklamaya çalışmıyorsunuz. Ancak, herkes böyle değil! Birinin nasıl hissettiğini bilmeniz gerekiyorsa, varsayımlarda bulunmayın, doğrudan sorun. Farklı fikirlere sahipseniz bunları daha sonra konuşmak yerine bir an önce konuşmak iyi olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ya da yakın bir zamanda sizinle aynı iş ahlakına sahip olmayan biriyle ortaklık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu belki kariyerinizle ilgili bir görev olabilir, ancak başkalarıyla birlikte üstlendiğiniz bir projeyle de bağlantılı olabilir. Sorumluluk almayı, bir plan yapmayı ve görevinizi tamamlayana kadar verimli çalışmayı seviyorsunuz. Planı pek ciddiye almayan biriyle muhatap olabilirsiniz. Bunu değiştiremezsiniz, ancak nasıl çalıştığınızı ortaya koyabilirsiniz ve belki de o kişi sizden bir şeyler öğrenir!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi sizinle önemli bir hikayeyi paylaşıyor olabilir, ancak unutmayın ki bu hikayeyi muhtemelen kendi bakış açısıyla ve kişisel görüşleriyle beraber anlatıyor. Tam kapsamlı bir açıklama istiyorsanız bunu kendiniz aramanız gerekebilir. Hikayenin diğer tarafını da dinlemek, size anlatılanın ne kadar doğru olduğunu tartma fırsatı verir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Aklınızdan çıkaramadığınız bir atılım için büyük fikirleriniz olabilir. Tek sorun, ilgilenmeniz gereken çeşitli bitmemiş projelerinizin bulunması. Bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Arada birkaç yarım kalmış işiniz olsa da her birini tek tek tamamlamak muhtemelen fazla zamanınızı almayacaktır. Bugün, başladığınız projelerden geriye ne kaldıysa tamamlamaya çalışın, böylece sizi sürekli yoklayan o fikir için sağlam bir başlangıç yapabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Harika bir parti organizatörü olabilirsiniz çünkü iyi vakit geçirmeyi gerçekten biliyorsunuz. Bunun da ötesinde, tam bir sevgi kelebeğisiniz, çok düzenlisiniz ve insanları bir araya getirme konusunda harikasınız. Bugün, neden bu harika becerilerinizi iyi bir şekilde kullanmayasınız? Hoşlandığınız bazı insanlarla iletişiminizi kaybettiğinizi fark ederseniz bağlantıda kalmanızı sağlayacak bir şeyler planlamaya başlayın. İlişkiler özen gerektirir ve siz bu iş için mükemmel bir insansınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Nasıl hissettiğinizi ifade ederken genellikle kendinizi pek rahat veya özgüvenli hissetmeyebilirsiniz. Pratik yapınız nedeniyle, duygularınızı paylaşmanın iyi veya verimli bir şey olduğu aklınıza gelmeyebilir ve bunun yalnızca işleri karmaşıklaştıracağını düşünebilirsiniz. Ancak, şu anda hissettiklerinizi sizi anlamaya çalışan biriyle paylaşmanız ilişkinize büyük fayda sağlayacaktır. Kendinizi açıkça ifade etmek size zor geliyorsa anlatmak istediklerinizi önceden bir kağıda yazmaktan zarar gelmez.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Reenkarnasyona inanan pek çok insan vardır. Gerçek olsun ya da olmasın, bu fikir oldukça duygusal ve çekici olabilir. Geçmiş yaşamlara sahip olduğunuz düşüncesi, büyüleyici bir geçmişe sahip olduğunuz ve sadece hayal edebileceğiniz bir hayatı yaşamak için tekrar geri gelebileceğiniz anlamına gelebilir. Ancak, aslında istediğiniz zaman harika yeni bir hayat yaratabilirsiniz. Herhangi bir anda hayatta bulunduğunuz yerden memnun değilseniz neden kendinizi yeniden keşfetmeyesiniz? Gerçekleştirmeniz gereken hayalleriniz varsa, şimdi başlayın. Bunu ertelemek için hiçbir neden yok! Enerjiniz oldukça yüksek bir dönemden geçiyorsunuz, o halde neden hayatınızın en iyi döneminin bugün başlamasına izin vermeyesiniz?

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün kendinizi pek motive hissetmeyebilirsiniz. Bunun nedeni, son birkaç girişiminizin umduğunuz gibi sonuçlanmaması. Sizi yeni bir şey denemekten alıkoyan neredeyse beyhude bir duyguya kapılmanız olabilir. Başarısız çabalarınızı antrenman olarak görmeye çalışın. Bu süreçte neler yaşadığınızı ve neler öğrendiğinizi not edin. Önümüzdeki haftalarda ve yıllarda nasıl bir hayat isterdiniz? Bunu düşünün ve olumsuz sonuçlanmış olsa da, bu süreçte öğrendiklerinizi uygulamanın sizi oraya götürmeye nasıl yardımcı olacağını hayal edin. Başka bir deyişle, kendinize ilham vermenin yollarını bulun. Saplanıp kalmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN