Şenol Güneş ekibine bir ismi daha kattı

Şenol Güneş ekibine bir ismi daha kattı

11 yıl sonra Trabzonspor'a geri dönen Şenol Güneş, Şeref Çiçek ve Hüseyin Cimşir'in ardından ekibine bir ismi daha dahil etti.

Trabzonspor'a 5. kez imza atan Şenol Güneş'in, ekibini oluşturma konusunda çalışmaları devam ediyor. Tecrübeli teknik adam, ekibine bir ismi daha kattı.

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında bordo-mavili ekibin başına geçen Şenol Güneş, ekibini büyük oranda belirledi. 11 yıl sonra Trabzonspor'a geri dönen tecrübeli teknik adam, Şeref Çiçek ve Hüseyin Cimşir'in ardından ekibine bir antrenör daha dahil etti.

Bordo-mavili ekip, kaleci antrenörlüğü için son olarak Altınordu'da görev alan Atilla Küçüktaka ile anlaşmaya vardı. Küçüktaka, Güneş yönetimindeki Trabzonspor'da kaleci antrenörü olarak görev alacak.

Fırtına ayrıca Güneş'in raporu doğrultusunda kondisyoner Gökhan Kandemir ile de anlaşma sağladı.

ALTINORDU FK - RESMİ WEB SİTESİAtilla Küçüktaka

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN