Trabzonspor'un efsane ismi canlı yayında Ertuğrul Doğan'ı hedef aldı! "10 yıl boyunca kulübün etrafında dolaşmasın"

Trabzonspor'un efsane ismi canlı yayında Ertuğrul Doğan'ı hedef aldı! "10 yıl boyunca kulübün etrafında dolaşmasın"

Trabzonspor'un efsane ismi Lemi Çelik, katıldığı canlı yayında bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan'ı hedef alarak Doğan ve yönetimini istifaya davet etti. Çelik, Doğan hakkında

Son 4 maçtır gol atamayan Trabzonspor'da bordo-mavili ekibin efsane ismi eski futbolcu ve spor yorumcusu Lemi Çelik, Trabzonspor yönetimi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Karadeniz Fırtınası Youtube kanalında gazeteci Nihat Erence'nin sorularını yanıtlayan Lemi Çelik, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı istifaya davet etti. Doğan'ın Trabzonspor'un borcunu yükselttiğini iddia eden Çelik, Trabzonspor'da büyük bir yönetim sorunu olduğunu iddia etti.

Bordo-mavili ekibin efsane ismi, Karadeniz ekibinin yönetiminin 'zayıf' olduğunu vurguladı. "Trabzonspor, tarihinin en zayıf başkanlık dönemini yaşıyor" şeklinde konuşan Lemi Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor, tarihinin en zayıf başkanlık dönemini yaşıyor. Söylemler başka, eylemler başka. Bana göre kulübü daha çok batırmadan bir an önce bırakıp gitmeli. 'Kartal'dan 4 milyar TL geldi' söylemi de doğru değil. İnsanlar oyalanıp başarısızlığa kılıf bulunuyor. Hiç bir şey şeffaf değil. Başkan ve yönetim, misyonunu tamamladı.

Lemi Çelik adaylığını açıkladı | Amatör Lig Net - Amatör Futbol - Süper Amatör Lig - Bölgesel Amatör Lig - Canlı Skor - Futbol Sahalarının Yıldızı

10 YIL BOYUNCA KULÜBÜN ETRAFINDA DOLAŞMASIN

Başkan derhal seçim kararı almalı ve Trabzonspor, 'Genel Kurul'a gitmelidir. Mevcut zayıf başkan ve zayıf yönetimi değişmelidir; bu vizyonla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yarışamazsın. Trabzonspor'un başkanında vizyon yok, vizyonsuz... Bence hemen istifa etmeli. Bırakmalılar. Bana göre 10 yıl boyunca kulübün etrafında dolaşmasın.

ACİLEN BIRAKIP GİTSİN

Trabzonspor'da hocadan daha büyük bir sorun; başkan sorunudur. 5 yılda 4 kupa kazanan Ahmet Ağaoğlu'nu istifaya zorlamanın ne kadar büyük bir haksızlık olduğunu herkes biliyor. Yönetimde benim de arkadaşlarım var ama bu işi yapamıyorsunuz. Başkan zayıf adam. Futbol cahili. Bilmiyor. Biz bu başkan ve yönetim ile hüsran yaşarız. Bu başkan ve yönetim bizi BAL'a düşürdü. Acilen bırakıp gitsin. Bu başkan kaldığı sürece bu borç ikiye katlayacak. Bilmiyorsanız bırakın. Batırmayın, bitirmeyin bu kulübü. ST. Gallen kim ya? Ben Barcelona'ya karşı oynadım. Trabzonspor ST. Gallen'e karşı oynar mı ya? Biz Barcelona'yı yenmiş takımız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN