Şifa niyetine yiyorduk! O bal biyolojik silah çıktı: Karadeniz'de yetişiyor, bir lokması delirtiyor

Şifa niyetine yiyorduk! O bal biyolojik silah çıktı: Karadeniz'de yetişiyor, bir lokması delirtiyor

Türkiye'nin biyolojik silahı Karadeniz sınırlarında yer alıyor. Yıllardır herkese şifa niyetine yediği o ürünün bir lokması bile belirtmeye yetiyor. Verimli topraklarda verimli ürünler yetiştiren Türkiye, geçmişte sadece tek bir ürünle bir orduyu bozguna uğratmayı başardı.

Birçok kez adını duyduğumuz delibal Türkiye'nin adeta bir biyolojik silahı olarak görev alıyor. Tarihin kirli sayfalarına baktığımızda gizli silahımızın inanılmaz görevi herkesi şaşkına çevirdi. Kolhisliler dağında yetişen verimli çiçeklerden elde edilen deliballar bir Yunan ordusunu yerle bir etti. İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE'NİN GİZLİ SİLAHI

Kolhisliler dağına çıkarak yerlileri bozguna uğratan Yunanlılar, başlarına gelecekleri bilmeden köyleri yağmaladılar. Köye kamp kuran Yunanlılar alışılmışın dışında olan arı kovanlarına da karşı duramadı. Bal peteklerinden yiyen askerler kısa bir süre içerisinde şuurlarını kaybetmeye başladılar.

Filmlere konu olan "deli bal"ın üretim sezonu başladı

DELİ BALIN FAZLASI ZARAR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER

Türkiye'de şifa olarak tüketilen deli balı belirli bir tüketim miktarı bulunduğunu bilmeyen yoktu. Fazlası zaman içerisinde şuur kaybı hatta deliliğe kadar giden bir süreci beraberinde getirirken Yunanlılar bu detayı gözden kaçırmış olsa gerek.

delibal-kapak.jpg

Bir süre sonra hepsi şuurlarını kaybederken kusma ve ishal gibi problemler de beraberinde geldi. Hiçbirinin ayakta duracak hali bile kalmamışken biraz yiyenlerde aşırı sarhoşluk fazla yiyenlerde ise delirmiş hatta ölüm derecesine ulaşacak durumlar saptandı. Baldan yiyen askerlerin hepsi yere yığılıp kalırken büyük bir yenilgi de beraberinde geldi. Genel bir hüzün ve çöküntü hali oluşurken ertesi gün askerlerin hiçbirinin ölmediği ve şuurlarının normale döndüğü görüldü. Yunan askerleri 3 ve 4 güne geldiğimizde ise yoğun bir şekilde spor yapmışçasına dimdik ayağa kalktılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN