O belediyeden resmen bedava hizmet! Çay ve simit 5 TL oldu: Herkes burada soluklanacak

O belediyeden resmen bedava hizmet! Çay ve simit 5 TL oldu: Herkes burada soluklanacak

Son yıllarda artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken o belediye resmen bedava hizmet sağlıyor. Çay + simit fiyatı 5 TL oldu, herkes soluğu burada aldı. Vatandaşlar uygun fiyata karnını doyuracak.

Adana Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, tüm vatandaşları sevindiren bir hizmete imza attı. Sahillerdeki büfelerde çay+simit ikilisi 5 TL'ye satılıyor. Yumurtalığın markalaşmış simgesi haline dönüşen deniz kenarında yer alan “Güney Yıldızı” büfelerinde vatandaşlar Sadece 5 TL ödeyerek karnını doyurabilecek.

BEDAVAYA HİZMET

Ekonominin alt üst oldu bu süreçte vatandaşın alım gücü de gitgide düşüyor. Bir simidin fiyatı 10 TL'ye ulaşmışken vatandaş ne yiyeceğini şaşırıyor. Uygun fiyatlı atıştırmalıklar arasında yer alan simit fiyatlarının yükselmesi vatandaşın tepkisine neden olurken Adana Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok herkesi sevindiren bir kampanyaya imza attı. “Halkımız her şeyin en iyisine layık.” diyerek kampanya detaylarını paylaşan Altıok, ilçe sakinleri ve misafirler için yeni şeyler yapılması gerektiğini bilerek hareket ettiklerini söyledi.

Bu ilçede belediye çay ve simiti 5 TL yaptı - Ekonomim

Öncelikle sahillerin temizlendiğini belirten Altıok, “Vatandaşın rahat hareket edebilmesi için duşları, tuvaletleri yeniledik. Ailelerin nefes alabilmesi için plajlarda ‘Aile Alanı’ oluşturduk. Dar gelirli vatandaşlarımızı, emeklilerimizi, öğrencilerimizi, kadınları, çocukları düşünerek şimdi de bir çay bir de simit fiyatını 5 TL yaptık. Tüm hemşehrilerimiz ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde denize karşı çaylarını yudumlayabilir, simitlerini gönül rahatlığıyla yiyebilir. Türkiye’de ilk ve tek olduğunu düşündüğümüz bu uygulamanın örnek olmasını diliyorum” sözlerini dile getirdi.

SİMİT VE ÇAY SATIŞLARI BAŞLADI

Satışların Ayaş Merkez sahilde başladığını belirten Başkan Erdinç Altıok, herkesin severek tükettiği bu ikilinin bir arada olması gerektiğini belirterek Güney Yıldızı büfelerinde çay ve simit fiyatlarının 5 TL'den satışa çıkarıldığını belirtti.

Adana Yumurtalık sahilinde çay 2 simit 5 TL

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteği içerisinde yürütülen proje doğrultusunda hizmetlerin çeşitlendirildiği belirtilirken Altıok, Güney Yıldızı büfesinde vatandaşlar için yeni, sağlıklı, ucuz ürün sürprizlerinin olduğunu da dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN