Her şeyi geride bırakacak ve özgürce uçacak kadar cesur olun! Koç, boğa, akrep, kovalar... 8 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Her şeyi geride bırakacak ve özgürce uçacak kadar cesur olun! Koç, boğa, akrep, kovalar... 8 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Konforlu bir izolasyon dönemini geride bırakmanın zamanı geldi. Son zamanlarda başkalarının etrafında çok fazla zaman geçirmiş olsanız bile, bir şekilde yalnız kaldınız. Kalabalık içinde bile düşüncelerinizi bir kenara bıraktınız ve duygusal mesafenizi korudunuz. Bunu yaptınız çünkü bir şey ya da biri sizi incitti ve yaralarınızı sarmaya çalışıyordunuz.

8 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Her yükselişin bir düşüşü vardır. Bu çoğu zaman doğrudur. Peki ya ateşten çıkan duman? Alevlerin üzerinden yükselebilir ve hava akımlarıyla uzaklaşabilir. Şu anda bir şeyler gerçekten yolunda gidiyor. Bu durumun uzun sürmeyeceğinden endişe ediyor olabilirsiniz. Sizin durumunuzdaki yükselişin düşüşü belki de olmayacaktır. Kendinizi bu hayal kırıklığı yaratacak düşünceye kaptırmayın. Umut ateşini körüklemeye devam ederseniz şansınızın yaver gitmesini sağlayabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Konforlu bir izolasyon dönemini geride bırakmanın zamanı geldi. Son zamanlarda başkalarının etrafında çok fazla zaman geçirmiş olsanız bile, bir şekilde yalnız kaldınız. Kalabalık içinde bile düşüncelerinizi bir kenara bıraktınız ve duygusal mesafenizi korudunuz. Bunu yaptınız çünkü bir şey ya da biri sizi incitti ve yaralarınızı sarmaya çalışıyordunuz. Ancak bunu sonsuza kadar yapamazsınız, artık yolunuza devam etme zamanı geldi. Hayal kırıklığının bir pranga olmasına izin vermeyin. Her şeyi geride bırakacak ve özgürce uçacak kadar cesur olun.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda aklınızda umut verici bir fikir dönüp duruyor olabilir. Bu fikir o kadar cezbedici olabilir ki hemen paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmanız gereken bir beyin fırtınası sırasında gerçekleşse bile, fikrinizi şimdilik gizli tutmanız daha iyi olabilir. Kendinize daha kapsamlı düşünmek için bir fırsat verin. Bunu uygulamanın bir yolunu bulmak için kendinize zaman tanıyın. İşte ancak o zaman bunu başkalarıyla paylaşmalısınız. Fikrinizi daha parlak bir biçimde sunmanız, ilgi çekme şansınızı artıracaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeni tanıştığınız bir kişinin çok fazla yükü olduğunu düşünebilirsiniz. Bu kişi belki gerginlikten belki de güvensizlikten dolayı çok fazla şey anlatıyor olabilir. Ancak, ister potansiyel bir arkadaş ister aşk ilişkisi olsun, yine de ona bir şans vermelisiniz. Herkesin bir yükü vardır ve bazen bu yük bir kişiyi daha da ilginç hale getirebilir. Aşırı analiz yaparak o kişiden uzak durmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Hayatınızdaki birinin belirlediği çok net sınırları vardır. Bu kişiyi ister arkadaş ister iş ortamından tanıyor olun, çizdiği sınırlara saygı duymanız gerekir. Belki de ona yakınlaştığınızı hissediyorsunuz ve daha fazla soru sormak ya da başka bir şekilde yakınlaşmak gayet doğal görünüyor, ancak bunu yapmadan önce daha resmi bir izin alana kadar beklemeniz gerekiyor. Bazı insanlar korku veya güvensizlik nedeniyle sınırlar koyar ve bu sınırları çok erken aşmak sürtüşmelere neden olabilir. Ağırdan alın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Tesadüfen tanıdığınız ve belki de daha yakından tanımak istediğiniz biri, sizi rahat ettiremeyecek kadar çok bilgi paylaşıyor olabilir. Bu, henüz tartışmaya hazır olmadığınız kişisel konular veya fikirlerle ilgili olabilir, ancak muhtemelen bunaltıcı geliyordur. Bu çok erken ve çok fazla şey anlatma eğiliminin sizi bu potansiyel ilişkiden uzaklaştırmaya başladığını düşünüyorsanız, böyle bir durumda konuyu değiştirerek ya da bunun yerine ilginç bulduğunuz konuları gündeme getirerek bunu kontrol altına alabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Que sera, sera: Olacağı varsa olur. Eski Doris Day şarkısının bu sözleri şu anda sizin sloganınız olabilir. Kendinize, halihazırdaki bir girişiminizle ilgili olacakların kaderin elinde olduğunu ve kontrolünüz dışında olduğunu söylüyorsunuz ama öyle değil. Çabalarınızın sizi nereye götüreceği konusunda sandığınızdan daha fazla etkiye sahipsiniz ve bunu bir kez anladığınızda, ivmeniz artacaktır. Umursamaz bir tavra sahip olmak iyidir, ancak bunu güç yoksunluğu ile karıştırmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Birisi size şiddetle savunduğu bir görüşü kabul etmeniz için baskı yapıyor olabilir. Aynı fikirde olsanız da olmasanız da, sırf onu susturmak için aynı fikirde olmayı kabul edemezsiniz. Bunu yaparsanız zorba bir kişinin taleplerine boyun eğmek için bir emsal oluşturmuş olursunuz. Üstelik bu kişi bir şekilde otorite rolüne sahip biri olabileceğinden, bu ona hak etmediği bir güç hissi verir ve gelecekte daha da baskıcı olmaya meyilli hale getirebilir. Buna katkıda bulunmayın, aksi takdirde geri dönüp sizi zor durumda bırakabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birinin çok yakında sizin için ortaya çıkmasına bel bağlıyor olabilirsiniz. Beklediğini şey, birinin size talep ettiğiniz yardımı sağlaması ya da düzenlediğiniz bir sosyal etkinlikte gerçek anlamda ortaya çıkması olabilir. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. İlettiğiniz talepte eksik bir şeyler olabilir. Önemli bir şey olmadığını düşünerek geçiştirdiğiniz bir anlaşmazlığı önce tartışmanız gerekebilir. Aslında sandığınızdan daha büyük bir mesele olabilir. Bugün bunu değerlendirmeye alın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Üzerinde kontrolünüz olmayan bir durumla ilgili tüm endişeleriniz kendinizi telaşlı ve kaygılı hissetmenize neden oluyor. En kötüsü de bu endişenin ne gerekli ne de faydalı olmasıdır. Endişelenseniz de endişelenmeseniz de her şey sizin için gayet iyi olacak. Muhtemelen bunu zaten hissediyorsunuz, ancak olumlu düşünmekten korkuyor olabilirsiniz, belki de bir şeyi gözden kaçırabileceğinizi ya da uğursuzluk getirebileceğinizi düşündüğünüz için! Endişelerinizi bir kenara bırakın ve bu mesele sizin için çözüldükten sonra atacağınız adımlara odaklanın. Bu daha verimli olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İyi bir tartışmadan hoşlanmanıza rağmen güncel bir meseleyi başka bir şekilde çözmeye teşvik ediliyorsunuz. Parlak bir zekaya, yenilikçi bir düşünme ve sorun çözme tarzına sahip olduğunuz için bu tür işlerde çok başarılısınız. Ancak münazara olarak başlayan şey hızla bir tartışmaya dönüşebilir. Bu noktada konu çözülemeyebilir ve kırgınlıklara neden olabilir. Tartışmak yerine konuşursanız bu durum dostane bir şekilde çözülebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birinin verdiği habere, duyuruya veya teklife nasıl tepki vereceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu gelişme sizi hazırlıksız yakalayabilir ve oldukça şaşırtıcı olabilir. Birinin sizinle bir şey paylaşıyor olması, anında bir yanıt vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Öğrendiğiniz şey kafanızı karıştırıyorsa bir şey söylemeden veya yapmadan önce bir süre sessiz kalıp düşünmeniz için daha fazla neden var demektir. Öğrendiklerinizi özümsediğinizde, başlangıçta olduğundan çok daha anlamlı gelecektir. Kendinize karşı sabırlı olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN