Gözlerinizi dört açın! Bu teste gizli evi bulanların IQ’su 120 çıkıyor! 8 saniyede gizli evi bulun

Gözlerinizi dört açın! Bu teste gizli evi bulanların IQ’su 120 çıkıyor! 8 saniyede gizli evi bulun

Gözleriniz ne kadar keskin ve iyi olduğunu anlamak için bu testi mutlaka çözmeniz gerekiyor. Yalnızca üstün zekaya sahip kişiler resimdeki kediler arasına gizlenmiş evi 8 saniyede fark ediyor. Verilen sürede gizli evi bulanlar 120 IQ’nun sahibi oluyor.

Hem beyninize hem de gözlerinizde çalıştıran optik illüzyon testleri IQ seviyenizi de ortaya koyuyor. Gizli resimler arasında fark edilmeyi bekleyen ayrıntılar sizin düşünme becerilerinizi geliştirip geldi görme yetinizi de artırıyor. Hafızanızı güçlendirirken problem çözme yeteneklerinizi de optik illüzyon testleri ile arttırabilirsiniz.

GİZLİ EVE ODAKLANALIM

Gözlerinizi dört açarak resimde bulunan 4 kedinin arasındaki gizli eve odaklanın. Resimde usta bir şekilde gizlenmiş bir ev bulunurken bu evi bulmak için sadece 8 saniyeniz bulunuyor. Görme yeteneğinizi arttıracak bu test IQ seviyenizi de gözler önüne serecek.

Size verilen sürenin sonuna geldik. Hala testin yanıtını bulamadıysanız aşağıdan cevabı ulaşabilirsiniz.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN