Gördüğünüz yüzler gerçek sizi ortaya çıkarıyor! İnsanların sadece %1 sonuca ulaşıyor! Kaç tane yüz görüyorsunuz?

Gördüğünüz yüzler gerçek sizi ortaya çıkarıyor! İnsanların sadece %1 sonuca ulaşıyor! Kaç tane yüz görüyorsunuz?

İnsanların her zaman bir eğlence arayışı vardır. Herkes farklı alanlarda eğlenmeyi tercih ederken hem hafızasını önemseyen hem de eğlenceyi düşünen kişiler optik illüzyon testlerini tercih ediyor. Bu görselde kaç tane yüz bulunuyor? Gördüğünüz yüzler gerçek kimliğinizi ortaya çıkarıyor. İşte optik illüzyon testi…

Sırada ağaçlarla dolu bir manzara gibi görünen bu görselde gizlenmiş birçok farklı yüz bulunuyor. Baktığınızda kaç adet yüz gördüğünüz içse sizin gerçek kimliğinizi ortaya çıkarıyor. İnsanların yalnızca %1'inin ulaştığı sonuçta siz kaç tane yüz görüyorsunuz?

RESİMDE KAÇ TANE YÜZ BULUNUYOR?

Ağaç dallarının arasına gizlenen birçok farklı yüz bulunmaktadır. Dallara dikkatli bakarak bu yüzlerden kaç tanesini bulacaksınız gelin hep birlikte bakalım.

Bu görselde toplam 9 tane 100 bulunuyor. Peki, siz kaç tanesini fark ettiniz?

DETAYLARA DİKKAT EDİN

Bir ağacın yaprakları bir yüzü favorilerini canlandırırken diğer ağacın yaprakları ise saçlarını oluşturuyor. Dallar ise yüz, göz, kaş, dudak ve burnu şekillendirmektedir.

ZEKA VE GÖZLEM YETENEĞİNİ ARTTIR

Bu görsele baktığınızda 6 ya da 7 tane yüz bulmanız sizi zeki sayılabilecek kadar ileri bir seviyeye atıyor. Tüm yüzleri başarılı bir şekilde bulduysanız ise Einstein ile yarışır bir zekaya sahipsiniz. Bu durum sizin gözlem yeteneğinizin iyi olduğunu ve zorlukların üstesinden kolay bir şekilde gelebileceğinizi göstermektedir.

TESTİN YANITI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN