Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması: İnsan doğasına aykırı

Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması: İnsan doğasına aykırı

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti' nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, evlilik üzerine açıklamalarda bulundu. Alasya, "İnsan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım" dedi.

Show TV ekranlarına gelen 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Kıvılcım Arslan karakterini canlandıran oyuncu Evrim Alasya, Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu.

Evliliğe bakış açısı hakkında konuşan Alasya, "İnsan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım" dedi.

Alasya, "Sektörde psikolojik şiddete maruz kaldınız mı?" sorusuna, "Fiziksel hiç olmadı ama psikolojik şiddete maruz kaldım. Bence çok ağır bir durum. Sahnede aşağılanmalar ve küfürler oldu. O zaman küçüktüm. Daha iyi oynamam için yapılıyor zannediyordum" diye yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN