Duş başlığından suyun kesik akmasının sebebi buymuş! Bu yöntemle güldür güldür akacak

Duş başlığından suyun kesik akmasının sebebi buymuş! Bu yöntemle güldür güldür akacak

Duş başlığınızda su kesik kesik akıyorsa tek sıkıntı buymuş! Çok kolay bir yöntemle çözebilirsiniz. Kimyasal kullanmayın, boruları değiştirmeyin! Bu yöntemle güldür güldür akacak...

Duş başlığından kesik akan su her zaman can sıkıcıdır. Suyun kesik akmasının sebebi ise çoğunlukla duş balığında biriken kireçtir. Başlığı ya da hortumu değiştirmeden bu yöntemi deneyin, tertemiz oluyor. Su güldür güldür akacak.

Duş alırken kesintili su akışı can sıkıcı olabilir ve genellikle bunun sebebi duş başlığında biriken kireçtir. İşte bu sorunu çözmek için pratik ve etkili bir yöntem:

MALZEMELER:

  • Beyaz sirke

  • 2 tatlı kaşığı karbonat

  • Plastik poşet

DUŞ BAŞLIĞI NASIL TEMİZLENMELİ

  • Duş başlığınızın tamamını içine alacak büyüklükte bir plastik poşet hazırlayın. Poşetin içerisine yeterli miktarda beyaz sirke ekleyin ve ardından 2 tatlı kaşığı karbonat ilave edin.

  • Duş başlığını poşetin içine yerleştirin, başlığın tamamının beyaz sirke ve karbonat karışımına batmış olduğundan emin olun.

  • Bu işlemi yaparken duş başlığını ihtiyaç duymayacağınız bir zaman diliminde yapmanız en iyisi olacaktır. Bekletebildiğiniz kadar uzun bekletin.

  • Bekletme süresi dolduğunda, poşeti çıkarın ve duş başlığını iyice durulayın. Kesintili akıntının sona erdiğini ve suyun daha güçlü ve düzenli aktığını fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN