Değişim çok yakın! Koç, boğa, yengeç, başak, akrep, kova ve balıklar... İşte 12 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Değişim çok yakın! Koç, boğa, yengeç, başak, akrep, kova ve balıklar... İşte 12 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Şu anda kendinizi rüzgarda savrulan bir yaprak gibi hissedebilirsiniz. Başka, daha güçlü kuvvetler tarafından alt ediliyormuşsunuz gibi görünebilir. Çabalarınıza rağmen hayat şimdiye kadar umduğunuz gibi gitmiyor olabilir. İnatçı ve azimlisiniz. Bir şey istediğinizde vazgeçmiyorsunuz. Bu kadar uzun süreden sonra pes etmenin eşiğinde olabilirsiniz. Ancak, değişim çok yakın.

12 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Daha bağımsız olma arzunuz şimdi yükselişte. Daha fazla özgürlük istiyorsunuz. Kimseye hesap vermek zorunda kalmak istemiyorsunuz. Bu Koç burcu insanlarına özgü bir şeydir, ancak son zamanlarda kendinizi bir kişinin, bir iş verenin veya belki de genel olarak hayatın baskısı altında hissettiniz. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ve kurtulabilirsiniz de. Bağımsızlığın bazı güzel özellikleri olsa da, aynı zamanda daha fazla sorumluluk da taşır. Yapmayı düşündüğünüz bir şey - bir iş kurmak gibi sizi bir şekilde daha güçlü kılacak bir şey - şimdi çok mümkün. Özgürlüğün değerini bildiğiniz kadar sorumlulukların da değerini bilmeyi unutmayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birinin son zamanlarda sarf ettiği sert sözler, öyle görünse bile, sizi aşağılamak için söylenmemişti. Görünüşe veya ortaya çıkan herhangi bir nezaketsizlik algısına rağmen, o kişi size yararlı bir eleştiri yapmaya veya rehberlik etmeye çalışıyordu. Sorun, bu kişinin bunu nazik ve moral verici bir şekilde yapabilecek becerilere sahip olmaması olabilir. Bu yüzden o kişinin yardım çabalarını küçümsemeyin ya da değersiz olduğunu varsaymayın. Şu anda edinebileceğiniz her türlü görüş veya bilgi size yardımcı olacaktır. Bunu bu şekilde görmeye çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Üstesinden gelmeye çalıştığınız bir durumun bazı olumsuz yönlerinin farkında olmanız sizin olumsuz bir insan olduğunuz anlamına gelmez. Hayır, siz pratik birisiniz ama aynı zamanda umutlusunuz. Umutlu ve olumlu olmak her zaman Polyannacı bir tutum takınmanız gerektiği anlamına gelmez, bu yalnızca iyiyi görmeyi seçtiğiniz bir durumdur. Şu anda yapmaya çalıştığınız bir şeyde - size büyük ödüller sağlayabilecek bir şey - olayları gerçekçi bir şekilde görmek önemlidir. Bu, sorunları ortadan kaldırırken ve başarıya giden yolu ararken umut verici noktalardan yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda kendinizi rüzgarda savrulan bir yaprak gibi hissedebilirsiniz. Başka, daha güçlü kuvvetler tarafından alt ediliyormuşsunuz gibi görünebilir. Çabalarınıza rağmen hayat şimdiye kadar umduğunuz gibi gitmiyor olabilir. İnatçı ve azimlisiniz. Bir şey istediğinizde vazgeçmiyorsunuz. Bu kadar uzun süreden sonra pes etmenin eşiğinde olabilirsiniz. Ancak, değişim çok yakın. Umut etmek ve hayal kurmak için kendinize müsaade edin, önümüzdeki kırk sekiz saat içinde çok büyük bir fark göreceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi bir keresinde "Acı gerçekler, beyaz yalanlardan daha iyidir" demiş. Bir başkası da "nazik olmak için zalim olmak gerekir" demiş. Peki, sizce hangisi doğru? Şu anda bunu merak ediyor olabilirsiniz. Birine yardımcı olacağına inandığınız bir şey biliyorsunuz, ancak bu konuda nazikçe yalan söylemek yerine ona gerçeği söylemek çok canınızı yakacaktır. Bu bir ikilemdir. Eğer gerçeğin değer verdiğiniz birinin hayatına iyi bir şey katacağından eminseniz, o zaman aradığınız cevap budur.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde bir güç mücadelesi sürüyor olabilir, ancak bu yüksek sesle ya da açıkça ifade edilmiyor. Kendinizi, bir bakıma, sizden biraz daha fazla kozu olan biriyle savaş halinde görebilirsiniz. Bu kişiden daha çok şey bildiğinize, daha çok çalıştığınıza ve daha çok sevildiğinize inanıyor olabilirsiniz, ancak yine de bu kişi daha değerli ve takdir ediliyor gibi görünüyor. Algınızda bir yanlışlık olabilir. Değerinizi kanıtlamanın tek yolu, işleri her zaman yaptığınız şekilde yapmaya devam etmektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yeni bir girişimde bulunurken her şeye hazırlıklı olmak istiyorsunuz. Tüm olasılıkların ve fırsatların bir listesini tutuyor ve ortaya çıkan her şeyle başa çıkmanın yollarını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu akıllıca. Ancak, şu anda olup bitenleri kaçırmayacak kadar ileriyi düşünmediğinizden de emin olmalısınız. Böyle bir liste oluşturduysanız, sadece zihninizde olsa bile, şimdilik bir kenara koyun. Geleceğin getirebileceği durumlarla uğraşmak yerine, şu anki durumunuza daha fazla dikkat etmeye çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yaşadığınız üzüntüden kurtulmak için ihtiyaç duyduğunuz yardım size doğru geliyor. Bunun mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Hatta çözülemeyeceğini düşündüğünüz için bu durum karşısında çok derin duygular hissedebilirsiniz. Eğer inatçı davranır ve işleri daha iyi hale getirmek için size gelen yardımı kabul etmeyi reddederseniz, hissettikleriniz başınıza gelebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Biriyle aynı fikirde olmasanız bile onunla iyi geçinebilirsiniz. Bu basit gerçek, bugün hatırlamanız gereken çok önemli bir şey. Bazen fikir ayrılıklarını kazanmak ve kaybetmek olarak görürsünüz. Birisi sizin bakış açınızı görmez ve buna inanmazsa, bu sizi dışlanmış hissettirebilir ya da haklı olduğunuza inandığınız halde birinin size meydan okuması sizi öfkelendirebilir. Ancak, tüm tartışmalar anlaşmayla sonuçlanmayabilir. Biriyle bir anlaşmazlığın ortasındaysanız, "aynı fikirde olmamak konusunda anlaşmaya" varmanız önerilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Size büyük üzüntü ve sıkıntı veren bir çatışmayı henüz çözemediniz. Bunu çözememenizin nedeni, bunun neden olduğunu veya karşı tarafın ne hissettiğini henüz anlamamış olmanızdır. Olaya sadece kendi bakış açınızdan bakıyor ve sadece sizi nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz. Bunu bir an için bir kenara bırakıp karşı tarafın neden üzgün ya da kırgın olduğunu anlamaya çalışırsanız, tam olarak ne söyleyeceğinizi ve bu çatlağı nasıl onaracağınızı bilirsiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi sizi kışkırtıyor gibi görünebilir, ancak bunu başkaları için açık olmayan bir şekilde yapıyor olabilir. Öfkesini veya kızgınlığını kibarlık kılıfıyla gizliyor olabilir. Bu "pasif/agresif" davranış olarak tanımlanabilir ve eğer birisi durumu anlamıyorsa bunu göremeyebilir. Sorun değil. Başkalarının sizi korumasına ihtiyacınız yok. Bugün bir sorunu ele alış biçiminizde onurlu ve nazik olursanız, kışkırtılmazsınız ve doğru olanı yaparsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir cümlenin sonuna nokta koyduğunuzda, bu o cümlenin sona erdiği anlamına gelir. Mutlu ya da üzgün olsun, o cümle - o düşünce - artık bitmiştir. Şu anda hayatınızın bazı noktalarını bu şekilde görüyor olabilirsiniz. Yeniden canlandırılamayacağına inandığınız bir durumun sonuna bir nokta konmuştur. Ancak gerçek bir cümlede, eğer yazarsanız başka bir cümle onu takip edebilir! Bu durumda da başka bir düşünceyle ya da başka bir fırsatla başlayabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN