Ben Bu Cihana Sığmazam Süheyla kimdir? Gerçek adı nedir? Pelin Uluksar biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Ben Bu Cihana Sığmazam Süheyla kimdir? Gerçek adı nedir? Pelin Uluksar biyografisi ve rol aldığı yapımlar

ATV ekranlarında yeni bir dizi olarak yayınlanacak olan Oktay Kaynarca’nın başrol oyuncusu olduğu Ben Bu Dünyaya Sığmazam adlı dizinin oyuncuları ve konusu herkes tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizinin Süheyla karakteri kim? Ben Bu Cihana Sığmazam Süheyla’yı kim canlandırıyor? Pelin Uluksar kim? Pelin Uluksar nereli? Pelin Uluksar kaç yaşında? Pelin Uluksar hangi projelerde yer aldı? İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu ve detaylar…

ATV ekranları hemen hemen her sezona damgasını vuran ve birbirinden kaliteli dizilerle izleyicilerinin isteklerini karşılamaya devam ediyor. Bununla beraber ATV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizinin oyuncu kadrosundaki isimler ve karakterler herkes tarafından merakla araştırılıyor. Diziyi heyecan ve merakla bekleyen izleyiciler Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Süheyla karakterini ve onu canlandıracak olan Pelin Uluksar’ın kim olduğunu merakla araştırıyorlar.

pelin uluksar

ATV ekranlarında yayınlanarak reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin herkesi şok edici final kararının ardından Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi olacak olan 20 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizinin karakterleri ve oyuncularıyla birlikte herkes tarafından konusu merakla araştırılıyor.

pelin uluksar

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM’IN SÜHEYLA KARAKTERİ KİM?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin karakterlerinden birisi olan Süheyla karakterini canlandıracak olan oyuncu Pelin Uluksar’dır. Oldukça güzel ve çekici oyuncu Pelin Uluksar, daha öncelerde de pek çok projeyle kamera karşısına geçmiştir.

pelin uluksar

PELİN ULUKSAR KİMDİR?

Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Pelin Uluksar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Eğitimini aldıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Pelin Uluksar, 2018 yılında yapılan Bir Deli Rüzgar (2018) dizisinin Melis Rengin karakterini canlandırmasıyla kariyerinde yükselmiştir.

Pelin Uluksar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Uluslararası Micheal Chekhov Atölyesi’nde oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerinin merdivenlerine tırmanmaya başladığı ilk proje olan 2016 yılında No:309 (2016) dizinin Nergis Yenilmez karakterini canlandırarak başlayan Pelin Uluksar, bu dizinin ardından 2018 senesinde de Bir Deli Rüzgar dizisinde rol almıştır.

Pelin Uluksar’ın şarkı söylemeyi sevdiği ve sesinin güzel olduğunu da belirtmekte fayda var.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN