Ayda 103 bin lira maaşla işçi arıyorlar! 85 bin kişi alacaklar: Üstelik sadece 3 şart aranıyor…

Ayda 103 bin lira maaşla işçi arıyorlar! 85 bin kişi alacaklar: Üstelik sadece 3 şart aranıyor…

Yüksek maaşlı iş arayanlar için yeni bir fırsat daha çıktı. Bu ülkede binlerce lira kazanarak çalışabilirsiniz. Üstelik 85 bin kişi alacaklar ve sadece 3 şart aranıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Pandemi sonrasında kalifiye eleman bulmakta zorlanan İsviçre, yurt dışından işçi alımı yapmaya başladı. Birçok sektörden çalışacak işçi aranırken işler karşılığında verilen maaş ise duyanları şaşkına çevirdi. Özellikle de otelcilik, turizm, teknisyen, sağlık, mühendislik ve bilgisayar uzmanlığı alanlarında işçi alımı yapılıyor. Yıl sonuna kadar ihtiyaç karşılanana kadar işçi alımı yapılması planlanıyor.

yeni-proje-4-002.jpg

103 BİN LİRA MAAŞLA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Yurt Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, 85 bin vasıflı ve vasıfsız işçi arayışında olan İsviçre’de 103 bin lira maaş imkanı sunuluyor. İşçi alımı yapılacak alanlar değişkenlik gösterirken başvuru yapacak kişilerden bazı şartlar isteniyor. Söz konusu şartlar arasında ise şunlar yer alıyor:

  • Belirli bir seviyede dil bilgisi
  • İsviçre’de devlet yardımı ya da sosyal yardım almadan geçinebileceğinizin kanıtlanması
  • İkamet edilebilecek ev bulunması

yeni-proje-3-002.jpg

İSVİÇRE’DE MAAŞLAR NE KADAR?

Dünyadaki en zengin ülkelerden biri olan İsviçre, saatlik asgari ücret 23 İsviçre Frangı, yani yaklaşık 596 TL maaş veriyor. Öte yandan aylık olarak 4 bin İsviçre Frangı, yani 103 bin TL'den başlayan ücretler söz konusu. Verilen maaşlar 202 bin liraya kadar da çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN