Yazın tadı kampta çıkacak! Doğayla iç içe huzurun kalbi! En güzel kamp ateşi burada yanıyor

Yazın tadı kampta çıkacak! Doğayla iç içe huzurun kalbi! En güzel kamp ateşi burada yanıyor

Yaz tatiline kamp ile geçirmek isteyenler bu haberi bayılacak. Doğa ile iç içe huzurun tam kalbinde yer alan bu kamp alanı gidenlerin ateşini asla söndürmek istemediği muhteşem bir ortama ev sahipliği yapıyor. İşte en güzel kamp alanı…

Otel, pansiyon ya da ev kiralamak yerine doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız mutlaka kamp deneyimi yaşamanız gerekiyor. Doğanın tam kalbinde akıl almaz güzellikteki bu yer hem uygun fiyatıyla hem de doğanın eşsiz manzarası ile sizi karşılıyor. Giriş fiyatları oldukça makul düzeyde yer alırken tatilcilerin de favori mekanları arasında bulunuyor. İşte en güzel kamp alanı…

TATİLİN TADI KAMPTA ÇIKAR

Tatil denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olarak karşımıza Kuşadası çıkıyor.Son yıllarda popüler bir aktivite olarak görülen kamp artan fiyatların ardından birçok kişinin de tercihe oluyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesinin ortak projesi ile hayata geçirilen bu yer Ada Camping adıyla hizmet sağlıyor.

Kampımızı Keşfedin - Ada Camping Kuşadasi

Hem çadırla hem de karavanla tatil yapabilme fırsatı sunan Ada Camping için 2024 ücretleri belli. 35 dönümlük alan üzerine kurulan bu tesis doğal güzelliklerin yanı sıra zengin atmosferi ile tatilcilere lüks ve doğa ile iç içe bir deneyim sunuyor. Özel Kamp Alanı 46 adet karavan ve 20 adet VIP çadır ile konforlu bir alan sağlamaktadır.

HANGİ HİZMETLER VERİLİYOR?

Ada Camping doğa ile uyumlu olarak tasarlanırken alanda yer alan etkinlik ve hizmetlerde şu şekildedir:

Beach Bar

Yoga ve spor

Çocuk oyun alanı

Okuma, dinlenme ve eğlence alanı

Kamp ateşi etkinliği

Ada Camping tıklım tıklım doldu || SLK HABER

ADA CAMPİNG FİYATLARI NE KADAR?

Karavan: 715 TL

Boş çadır alanı: 2 kişilik 1858 TL, 3. kişiden itibaren kişi başı 715 TL

Standart çadır alanı: 2 kişilik 2143 TL, 3. kişiden itibaren kişi başı 715 TL

Glamping çadır alanı: 2 kişilik 4000 TL, 3. kişiden itibaren kişi başı 1000 TL

NASIL GİDİLİR?

İzmir Adnan'ın Menderes havaalanına sadece 73 kilometre uzaklıkta yer alan bu tesis İstanbul'dan yolculuk yapacak bir kişinin Bornova üzerinden d515 yolunu takip ederek Selçuk ve Pamucuk güzergahına ulaşmanızı sağalayacak. Ada Camping'e özel aracınızla veya İzmir otogarından kalkan Kuşadası otobüsleriyle kolayca ulaşabilir, burada minibüslerle son etabı tamamlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN