Uygulamaya giren şaşkına döndü! O siteye erişim engeli: En çok gençler kullanıyordu

Uygulamaya giren şaşkına döndü! O siteye erişim engeli: En çok gençler kullanıyordu

O siteyi kullananlara kötü haber! Artık kimse giremiyor. En çok kullanılan uygulamalardan birine erişim engeli getirildi. En çok gençler kullanıyordu...

Çoğunlukla genç nüfusun kullandığı siteye erişim engeli getirildi. Yazarların hikayelerini paylaşabildiği ve okuyucuların keşfedip okuyabildiği popüler çevrimiçi platform Wattpad’e erişimi engeli getirildi. Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği’nin 12 Temmuz 2024 tarihli kararı ile Wattpad, Türkiye’de erişime kapatıldı. Kararın gerekçesi ise belirtilmedi.

Wattpad lets you publish and read original stories - Softonic

BTK'DAN AÇIKLAMA

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), konuyla ilgili yaptığı açıklamada “wattpad.com, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla erişime engellenmiştir.” ifadelerini kullandı.

TGRT'nin haberine göre, daha önce de benzer erişim engellemeleri yaşayan platform, genellikle 1-2 saat içinde normale dönmüştü. Bu nedenle kullanıcılar, Wattpad'in kısa süre içinde tekrar erişime açılmasını umut ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN