THY, Pegasus, AJet ve SunExpress'ten Beyrut kararı

THY, Pegasus, AJet ve SunExpress'ten Beyrut kararı

Bölgede yaşanan gerilim nedeniyle SunExpress, Beyrut seferlerini 5 Ağustos'a kadar askıya aldığını açıkladı. THY, Pegasus ve AJet ise Beyrut seferlerini gündüz saatlerinde sürdürmeye devam ederken, bu gece yapılması planlanan uçuşlarını iptal etti.

Son dönemde İsrail ve Lübnan arasında artan gerilim nedeniyle, Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, Beyrut seferlerini 5 Ağustos'a kadar askıya aldığını duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarının ardından, havayolu firmaları güvenlik endişeleri nedeniyle çeşitli önlemler alıyor. Bazı havayolu şirketleri uçuşlarını günlük olarak iptal ederken, bazıları ise seferlerini tamamen askıya almayı tercih etti.

SunExpress, Beyrut'a yapılması planlanan tüm seferlerini 5 Ağustos'a kadar durdurma kararı aldı. Şirket, yolcu güvenliğini ön planda tutarak bu adımı attığını belirtti.

DİĞER HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDE DE AKSAKLIKLAR YAŞANIYOR

Beyrut'a sefer düzenleyen diğer havayolu şirketleri, Türk Hava Yolları (THY), Pegasus ve AJet de benzer sorunlarla karşı karşıya. Lübnan'daki güvenlik sorunları nedeniyle bu şirketlerin uçuşlarında gecikmeler ve iptaller yaşanıyor.

THY, Pegasus ve AJet, gündüz saatlerinde Beyrut'a sefer düzenlemeye devam ediyor ancak gece uçuşları güvenlik kaygıları nedeniyle iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN