Meteorolojiden o ile uyarı! Kapınızı, pencerenizi kapatın: Ne varsa uçuracak! O tarihte çok kuvvetli geliyor...

Meteorolojiden o ile uyarı! Kapınızı, pencerenizi kapatın: Ne varsa uçuracak! O tarihte çok kuvvetli geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, o il için uyarıda bulundu! Kapınızı, pencerenizi kapatın! Ne var, ne yok uçuracak! O tarihte çok kuvvetli geliyor...

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Aydın ilinde 29 Haziran Cumartesi günü kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına uyarısında bulundu. Vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

SAATTE 60 KİLOMETRE HIZA ULAŞACAK

resim-2024-06-28-150026786.png

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Aydın il genelinde 29 Haziran 2024 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) beklendiği belirtildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Meteoroloji yetkilileri, halkın bu meteorolojik koşullara karşı önlem alması ve güvenlik tedbirlerini göz önünde bulundurması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN