Kız arkadaşının ailesini yangın tüpüyle kovaladı!

İzmir'de 19 yaşındaki M.K., kız arkadaşının ailesi tarafından demir sopa ve copla darbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. K.'nin yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp, aileyi uzaklaştırdığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, Bayraklı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana geldi. M.K., dışarıda vakit geçirdiği kız arkadaşı ve onun ablasını otomobille evlerine bıraktı. İddiaya göre; kız arkadaşının ailesinden bir grup M.K.'yi otomobille takip edip, önünü kesti.

88028-4-4axm.webp

YANGIN SÖNDÜRME TÜPÜYLE KOVALADI

İddiaya göre, M.K. ile kız arkadaşının ailesi arasında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Grup, M. K.'yi demir sopa, alyan ve copla darbetti. Kaçan K., İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın güvenlik kulübesine girerek kulübedeki yangın söndürme tüpünü alıp, grubun üzerine gaz sıktı.

9764009.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDU

Grup, daha otomobile binerek uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M. K., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Tedavi altına alınan M.K., kız arkadaşının ailesinden şikayetçi oldu. Polis şüphelileri arıyor.

9764014.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN