Kimsenin gidip keşfetmediği güzellik! Turistleri bırakın Türkler bile bilmiyor: Böyle manzara filmlerde bile yok

Kimsenin gidip keşfetmediği güzellik! Turistleri bırakın Türkler bile bilmiyor: Böyle manzara filmlerde bile yok

Kimsenin gidip keşfetmediği güzellik! Turistleri bırakın, burayı Türkler dahi bilmiyor! Böyle bir manzarayı filmlerde bile görmemişsinizdir...

Iğdır'ın Tuzluca ilçesi, son dönemde yapılan dron çekimleriyle ortaya çıkan etkileyici doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde yer alan köyler, yemyeşil arazileri ve berrak dereleriyle muazzam bir doğal peyzaj sunuyor.

TUZLUCA'NIN BÜYÜLEYİCİ DOĞASI

tuzluca-2.webp

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinin yüksek dağlık bölgelerinde gerçekleştirilen dron çekimlerinde, bölgenin bozulmamış ve sakin doğası ayrıntılı bir şekilde gözler önüne serildi. Dağların eteklerinden süzülen dereler, köylerin arasından geçerek doğal su yollarının oluşturduğu estetik görüntülerle bölgenin eşsiz manzarasını sergiliyor. Yeşil örtüyle kaplı dağlar ve temiz dereler, Tuzluca'nın huzur verici atmosferini daha da belirgin hale getiriyor.

Tuzluca'nın bu yüksek kesimlerinde bulunan köyler, hem görsel güzellikleri hem de doğal ortamlarıyla doğa severler ve fotoğrafçılar için keşfedilmeyi bekleyen bir cennet olarak öne çıkıyor. Bölgenin eşsiz manzaraları, yerel halkın ve ziyaretçilerin bu doğal mirası koruma konusunda daha hassas olmalarını teşvik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN