Eşinin annesini evde istemeyenlere büyük şok! Yargıtay'dan tarihe geçecek karar

Eşinin annesini evde istemeyenlere büyük şok! Yargıtay'dan tarihe geçecek karar

Yargıtay, bir boşanma davasında kayınvalidesinin evlerine gelmesine izin vermeyen eş hakkında çarpıcı karara imza attı. İşte detaylar...

Kayseri'de bir adamın eşine, "Ailenle görüşemezsin" demesi ve kayınvalidesini evde istememesi üzerine açılan boşanma davasında son noktayı Yargıtay koydu.

EŞİNİN ANNESİNİ EVDE İSTEMEMEK BOŞANMA NEDENİ Mİ?

Show Haber'de yer alan habere göre, ağır kusurlu bulunan kocanın tazminat ödemesine ve çiftin boşanmasına karar verildi. Emsal niteliğindeki karara giden süreç kadının eşinden şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma davası açmasıyla başladı. Kadının iddiaları bununla da kalmadı.

Davalı koca, karısının söylediklerinin doğru olmadığını iddia etti. Sürekli aşağılandığını öne sürerek karşı dava açtı ve tazminat talep etti. Adam, yerel mahkeme kararına itiraz edince dosya Yargıtay'a gitti. Yüksek mahkemenin itirazı reddederek onadığı karar içtihat haline geldi.

KAYINVALİDEYİ EVDE İSTEMEYEN EŞ AĞIR KUSURLU BULUNDU

Davacı kadın, eşinin ailesiyle görüşmesine izin vermediğini söyledi. Davalı adam, kaynanasını da evinde görmek istemedi. Yerel mahkeme, kadını haklı buldu. Yasakçı koca ise ağır kusurlu denildi. Erkeğin 50 bin TL tazminat ödemesine hükmedilirken taraflarınsa boşanmalarına karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN